9 iunie 2017

FOTO / VIDEO Alain Delon, în premieră în România, la TIFF 2017: rog femeile să rămână în piață pentru că nu sunt gay!

By In A 7-a, Special

Marele actor Alain Delon a sosit la Cluj-Napoca, în premieră pentru România, la TIFF 2017.

El a sosit în Piața Unirii în jur de ora  21.4o, fiind efectiv asaltat de media și fani. Sute de persoane din alte orașe au venit la Cluj pentru a-l vedea pe marele Delon. S-a creat busculadă pentru că fanii au dorit neapărat să își facă poze cu Delon sau să smulgă un autograf dar sistemul de securitate a ….rezistat asaltului.

Actorul francez a urcat dezinvolt pe scena din Piața Unirii, alături de regizorul Tudor Giurgiu. Alain Delon a salutat publicul: “Bună seara, Cluj!”, în aplauzele și aclamațiile fanilor!

 Apoi, după ce a spus că “sunt fericit pentru că am adus soarele la Cluj în seara asta”, el a și glumit: „Mă bucur că în public sunt mai multe femei decât bărbaţi. Rog femeile să rămână pentru că nu sunt încă gay-je ne suis pas encore gai)”, fiind aplaudat si aclamat furtunos.

Moment culminant în istoria TIFF. Alain Delon la TIFF 2017.-(C) clujulcultural.ro

Marele actor francez i-a mulțumit lui Tudor Giurgiu pentru invitatia de a veni la TIFF.

“Sunt fericit pentru că sunt aici mai ales că v-am adus soarele, pentru asta sunt bucuros. Dacă ploua vedeam filmul Afacerea Pigot într-o sală. Este primul meu film pe care l-a produs, regizat și în care am și jucat”, a mai spus Delon, în aplauzele publicului.

Alain Delon nu își arată vârsta, 81 de ani, fiind într-o formă fizică bună. A fost relaxat, nu a părut deloc deranjat de asaltul mediei și fanilor, a fost volubil, a dialogat cu publicul inclusiv la coborârea de pe scenă și a privit apoi din mijlocul mulțimii la reclamele și promo-ul TIFF de dinaintea proiecției filmului polițist Afacerea Pigot.

Alain Delon la TIFF 2017-(c) clujulcultural.ro

Mâine dimineață Alain Delon va susține o conferință de presă, la ora 11.00, la hotelul City Plaza, și, seara, va primi premiul pentru întreaga carieră în cadrul Galei de Închidere a TIFF , de la ora 21.00, la Teatrul Național.

Vă oferim o filmare cu dialogul cu publicul al  marelui actor pe scena TIFF din Piața Unirii:

1 Comment
  1. […] Alain Delon a venit în premieră în România la TIFF 2017 […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.