4 august 2016

FOTO Start UNTOLD 2016. Echipaje de poliție, șapte scene și design inedit al parcului

By In Cooltura, Special

Festivalul Untold 2016 este pe cale să înceapă, iar ultimele detalii sunt puse la punct de organizatori. Se fac probe de sunet și de lumini, se aranjează ultimele hamace și perne din parc, iar vânzătorii își pregătesc produsele cu care îi vor întâmpina pe participanți.

Prima zi începe pe scena principală cu Inna, Naughty Boy, James Arthur și continuă cu Faithless, Fadde le Grand și Tiesto.

La capitolul securitate trebuie spus faptul că există atât o firmă de pază privată, cât și forțe de ordine din cadrul Ministerului Afacerilor Interne. Polițiști, jandarmi, pompieri, medici, echipaje antitero și antidrog  cu câini sunt prezenți atât în oraș, cât și în perimetrul festivalului, așa cum anunța MAI acum două zile pe rețeaua de socializare Facebook:

,,MAI evoluează la UNTOLD! Au rămas doar două zile până la începerea festivalului Untold iar MAI a constituit un dispozitiv special pentru menținerea siguranței participanților și pentru asigurarea intervențiilor în cazuri de urgență. Unde ne găsiți? În gări/aeroport/mijloace de transport din municipiul Cluj-Napoca și din împrejurimi, la locurile de desfășurare a evenimentelor organizate în cadrul festivalului, precum în zonele de cazare a turiștilor.”

IMG_8412

DSC_0028

Participanții trebuie să știe că pentru a putea achiziționa mâncare și băutură în festival trebuie să treacă pe la punctele de încărcare a creditului pentru că nu se va putea plăti cu bani cash, ci numai prin sistemul pus la dispoziție de organizatori.

DSC_0019

Înafară de scena principală, mai există încă cinci scene în perimetrul parcului, alături de o alta care este amplasată în Piața Unirii.

DSC_0053

DSC_0005

 

DSC_0036

DSC_0014

Unul dintre cele mai simpatice locuri din Parcul Central este colțul românesc, acolo unde, urmând pașii necesari, poți deveni un transilvănean adevărat potrivit lor. Tricourile cu imprimeuri naționale, fânul, băutura specifică din Transilvania sunt doar câteva din surprizele acestui colț.

DSC_0042

DSC_0044

DSC_0047

De asemenea, de-a lungul parcului există hamace și perne:

DSC_0031

DSC_0035

DSC_0038

DSC_0023

Anul acesta se păstrează tradiția tramvaiului Untold, care are un aspect nou, fiind poziționat lângă terenul de joacă, alături de carusele.

DSC_0049

DSC_0051

La ora prânzului, în gara din Cluj-Napoca soseau zeci de tineri care se îndreptau spre Untold:

DSC_0055

DSC_0056

Potrivit organizatorilor, peste 280.000 de participanți sunt așteptați anul acesta la a doua ediție a festivalului Untold.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.