31 iulie 2015

FOTO / VIDEO Prima seară la UNTOLD FESTIVAL! Vezi cum a fost la Grammatik şi ATB !

By In Cooltura, Esenţial

Prima seară a primei ediţii UNTOLFD FESTIVAL s-a încheiat… târziu în noapte. Headlineri au fost Dimitri Vegas & Like Mike şi ATB dar au încântat şi Gramatik şi Fedde Le Grand. Stadionul Cluj Arena nu a fost plin dar circa 30.000 de festivalieri au participat la concerte,  în noaptea de joi. Aceştia au umplut gazonul până la refuz în timp ce în tribune nu a fost plin. Nu s-au înregistrat incidente majore. Publicul s-a simţit bine şi s-a dezlănţuit!

Efectele speciale au tăiat răsuflarea publicului. Sonorizarea a fost bună în ciuda faptului că mulţi clujeni au semnalat pe Facebook că muzica a fost dată prea tare!

“A început circul. În balconul apartamentului meu te simți ca la Ibiza. Sound de Sound frate, Hi Fi Surround! Închiriez balcon de 10 mp spre audiție. Condiții excepțional de dezolante cu vedere spre pubelele de gunoi. Solicit 1 Ron/mp/minut-auditie. Hai că mă simt generos. Las și pe gratis, dacă sunt doritori. Eu sunt în baie cu dermatograful soției, îmi tatuez rața siluită străpunsă de ancoră. Vreau să-i pun și o potcoavă la gât, poate am noroc de mușterii ptr balcon. Până ies din baie, la interfon răspunde soția mea… Audiență (audiția e ptr erudiți) plăcută tuturor!..”, a scris jurnalistul Florin Otrocol, de la Realitatea FM Cluj, pe facebook.

Foarte aşteptaţi au fost cei de la  Dimitri Vegas & Like Mike! Publicul a reacţionat formidabil.

Headliner-ul ATB i-a dus pe festivalieri în delir!

Astăzi vor cânta Subcarpaţi, Cazette, Avicii pe Cluj Arena iar la Retro Stage, la Fabrica de Bere de la ora 22.00, vin legendarii Boney M.!

1 Comment

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.