Insomnia Cafe, una din cele mai vechi cafenele culturale clujene, loc al boemei clujene, se redeschide de astăzi pe interior, anunță proprietarul, Márkos Tunde, artist vizual.

Tunde a redeschis în iulie 2020 terasa, devenită rapid unul din locurile preferate ale tinerilor clujeni. România a ieșit din lockdown în 15 mai 2020, iar terasa s-a deschis doar în iulie.

”Mi-am asumat să deschid mai târziu nu în 15 mai. Am refăcut, modernizat terasa. Au pictat-o Kero Zen, Raw Cocu, și arată foarte bine. E plin si acum iarna. Am pus și încălzitoare, păstrăm regulile anti Covid19. Fac tot ce pot sa rezist”, a spus aceasta pentru site.

Astăzi se deschide interiorul cafenelei, cu un refresh de calitate, la 30 la suta din capacitate. 

 

”Pe interior au pictat  Vlad Paraschiv, Kiki, Miclea Cătălina, Oana Cervinski, Kristina Balogh, Bianca Puchet, Mihai Nuțu. Lemnăria e realizată de sculptorul Bandi David. Redeschid de astăzi, 10 februarie, cu respectarea strictă a regulilor anti Covid19, ca pe terasă și sper să nu mai fiu nevoită să închid”, a spus proprietarul.

Insomnia este o cafenea boemă care are vechime, a fost înființată acum 25 ani!

Aici are loc cenaclul literar „Nepotul lui Thoreau”, se lansează carti, se proiecteaza filme, au loc discuții pe diverse teme dar se și distrează clientela.

Precizăm că siteul Clujul Cultural a tinut mai multe evenimente la Insomnia Cafe de-a lungul timpului.

Top 5 cafenele culturale. “Insomnia” e liderul, “L”Atelier Cafe” şi Casa TIFF întregesc podiumul

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.