27 ianuarie 2016

Florin Piersic, la 80 de ani: nu mai am niciun fel de veleitate

By In A 7-a, Esenţial

Sute de clujeni au venit ieri, la cinematograful Florin Piersic, să îl sărbătorească pe marele actor clujean Florin Piersic cu ocazia împlinirii zilei de naştere. Popularul actor împlineşte astăzi 80 de ani! Radef România i-a organizator o aniversare frumoasă. Astăzi Piersic e sărbătorit, de la 18.30, cu o gală sold out la Opera Română!

Înainte să intre în sala de cinematograf la cinemaul care îi poartă numele, el a acordat ample declaraţii presei.

”De aia vorbesc pentru că mai trăiesc. Am colegi prieteni, parteneri care ar mai vrea să vorbească, dar nu mai pot. Din zece, opt nu mai sunt, ar mai vrea să vorbească dar nu mai puteți să îi auziți. Și atunci aveți unul ca mine. Poveștile mele au un final, vă regăsiți cumva în ele și pentru că m-am dăruit până la 80 de ani, nu e frumos să spună că dacă vine Piersic, ei nu mai vin. Aveți emisiuni excepționale de la care abia aștept să lipsesc, pentru că eu nu mai am niciun fel de veleitate”, a spus Piersic.

peric

Clujulcultural.ro vă prezintă filmări de ieri cu Florin Piersic


Cotidianul central Adevărul a scris în ediţia tipărită de joia trecută că actorul a fost turnător la Securitate. Actorul s-a arătat foarte afectat şi a respins vehement acuzaţiile!

”În viața mea nu am făcut rău nimănui, nu am turnat pe nimeni că nu e felul meu, nu am dat cu subsemnatul despre nimeni. Am spus doar vorbe frumoase. Se poate să îmi găsiți atâtea defecte?”, a spus supărrt acesta.

piersisc

Florin Piersic, alături de soţiel, ieri, în dialog c o simpatică fetiţă

Piersic a discutat in stilul său caracteristic timp de o oră încontinuu cu o sală aproape plină de cinematograf. Extrem de deranjant, şi nu e prima oară, a  fost faptul că microfoanele cu care e dotată sala s-au întrerupt des, într-un mod foarte enervant. Cu toate acestea , publicul l-a aplaudat, a râs în hohote şi apoi a vizionat filmul Paraşutiştii. De asemenea, organizatorii de la Româniafilm au difuzat un colaj spectaculos cu scene din filmele lui Piersic. La vizionarea de ieri a fost prezent şi directorul RADEF România, de care aparţine cinematograful.

 

1 Comment
  1. […] Florin Piersic a împlinit, miercuri, 80 de ani, şi a fost sărbătorit atât de Româniafil RADEF la cinematograful care îi poartă numele din […]

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.