31 ianuarie 2016

Florin Piersic, decorat de Klaus Iohannis cu Ordinul National “Steaua Romaniei” în grad de Ofiter

By In Teatru

Actorul clujean Florin Piersic va fi  decorat, luni, 1 februarie,  de preşedintele Klaus Iohannis cu Ordinul National “Steaua Romaniei” în grad de Ofiţer.

Actorul Florin Piersic a împlinit, miercuri, 80 de ani, şi a fost sărbătorit atât de Româniafil RADEF la cinematograful care îi poartă numele din Cluj, timp de două zile, cu ocazia unor proiecţii a filmelor Paraşutişţii,. De-aş fi Harap Alb, Haiducii lui Şaptecai şi Colierul de turcoaze şi, pe 27 decembrie, la Opera Română într-un spectacol care a durat 5 ore şi jumătate, încheiat cu artificii.

“In semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretari artistice sustinute pe cele mai importante scene din tara, pentru dragostea, intelegerea si talentul de care a dat dovada in promovarea artei teatrale si cinematografice si a tinerelor talente, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a conferit Ordinul National <Steaua Romaniei> in grad de Ofiter domnului Florin Piersic”, a anuntat Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

peric

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.