Spectacolul „Shakespeare – Bach/ La Main du Temps”, cu Charlotte Rampling şi Sonia Wieder-Atherton, este una dintre cele mai aşteptate reprezentaţii din programul Festivalului Internaţional de Teatru de la Sibiu (20-29 august).

Spectacolul este prezentat, pe 26 august, de la ora 19.00, în premieră mondială în România, la Sala Mare a Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu. 

O producţie Franţa – Marea Britanie, „Shakespeare – Bach/ La Main du Temps” aduce pe scenă sonete de William Shakespeare, suite muzicale de J. S. Bach, Charlotte Rampling – voce şi Sonia Wieder-Atherton – violoncel, „pentru ca lumina unei întâlniri să strălucească în ritmul a două limbi, prin cântecul vocii lor”.

 

Spectacolul este prezentat în limba engleză, cu traducere în limba română. 

 

 

Biletele (100-150 de lei) sunt puse în vânzare pe site-urile www.sibfest.ro şi www.entertix.ro.

„Adeseori, memoria revine, aducând cu ea chipuri, nume, fragmente de poveşti şi sunete. Din acest loc răsar sonetele lui Shakespeare, uneori îndepărtate, alteori de o prezentă pătrunzătoare. De parcă ar fi adresate acestor chipuri ori parcă ar fi chiar ele, chipurile, cele care ni le spun. Violoncelul, el însuşi, de-a lungul suitelor de Bach, face să revină fragmente de memorie şi sculptează timpul”, spune artista Sonia Wieder-Atherton. 

Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu – „Construim speranţa împreună” introduce anul acesta varianta unui abonament la preţul de 500 lei, care oferă acces la toate spectacolele transmise în direct din sălile de spectacole şi din restul spaţiilor indoor unde au loc reprezentaţii cu public, precum şi la spectacolele online înregistrate.

Preţurile biletelor variază între 20 de lei şi 150 de lei pentru spectacolele cu public şi între 20 de lei şi 75 de lei pentru cele transmise online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.