14 octombrie 2014

FISC 2014 îi aduce pe DISTRACTIS la Cluj după 10 ani de pauză! VIDEO

By In Actualitate, Spectacol

Cea de-a doua ediţie a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy ajunge la Cluj-Napoca în perioada 3-10 noiembrie 2014. Vor fi şapte zile în care se vor auzi hohote de râs în română, maghiară, franceză şi engleză în cadrul a 13 show-uri de Stand UP Comedy cu unii dintre cei mai talentaţi comediaţi din ţară şi străinătate. Vor fi peste 30 de ore în care publicul va fi fericit.

 

“Anul acesta am vrut să venim cu mai multe evenimente noi. Anul trecut lumea ne întreba de ce  e festival internaţional ţinând cont am avut doar seri în română şi maghiară? Anul acesta  vom avea un show şi în engleză care este în premieră  în Cluj-Napoca la Stand Up Comedy, va mai fi o premieră şi faptul că vom avea o domnişoară, Angie McEvoy, un cunoscut artist Paul Pirie şi pe Simon Feilder. Mai avem o noutate, după 10  ani de pauză grupul Divertis s-a reunit în formula Distractis. Festivalul va începe cu Sorin Pârcălar, Micutzu un artist apreciat de clujeni şi Nicu Bendea. Marţi avem seara maghiară cu Kohalmi Zoltan şi Dombovari Istvan, foarte cunoscuţi în Ungaria. Miercuri vor veni Bobonete şi Văncică, joi 6 noiembrie Distractis, vineri îi avem pe Andrei Sergiu şi Costel. Duminică vom avea decernarea premiilor alături de Dan Badea şi Cătălin Bordea, iar luni gala de închidere cu seara în engleză. Ne-am propus să diversificăm comedia şi vom avea şi o seară de improvizaţii cu Trupa Improvizatorii la Cinema Victoria, marţi 4 noiembrie. Aici, în Shto Bar puteti veni seara între 3 şi 7 noiembrie să vedeţi concursul naţional de Open Mic”, a spus Iancu Şerbănescu, preşedintele festivalului.

Distractis

Începătorii care doresc să se înscrie la Competiţia Naţională de Open Mic pot trimite până pe 24 octombrie 2014 un filmuleţ cu o prestaţie de minim 5 minute, însoţit de o scurtă descriere la adresa che@guevaraevents.ro şi vor putea câştiga premii în valoare de peste 3.000 de euro.

 

“Este un progres faţă de anul trecut. Am avut anul trecut foarte mulţi oameni în sală şi de asta ne-am simţit îndatoraţi să venim cu noutăţi. Publicul clujean este pretenţios, dar pot veni şi cei fără BAC, fără clasa zero, dar chiar dacă nu aduc un plus, măcar aduc miros”, a glumit comediantul Nicu Bendea, director artistic al festivalului.

Cât costă biletele la FISC?

Bilete pot fi achiziţionate de la standul amenajat la Casa de Cultură a Studenţilor, de pe internet www.biletemaster.ro, precum şi de la Daisler Print House, Jaxx Garajul cu Rock, Shto College Bar, sediul Kmdsz.

Abonamentul pentru toate  spectacolele costă 160 de lei şi pot fi cumpărate până în 20 noiembrie 2014.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.