18 septembrie 2020

Filme celebre sau premiere săptămâna aceasta la Cinema Victoria

By In Esenţial
Cinema Victoria și-a deschis porțile dupa șase luni de absența. Este cea mai lungă perioada din existența cinematografului, in care  acesta nu a funcționat .
Proiecțiile sunt zilnice, iar în weekend de la ora 13 vor fi destinate în exclusivitate copiilor.

Proiecțiile de la ora 13 din timpul saptamanii vor avea acelasi regim ca si până in martie, cu intrare liberă.

Cinematograful va funcționa deocamdata la capacitate redusa conform normelor in viguare și au fost luate toate măsurile necesare pentru ca spectatorii să poată urmări proiecțiile în deplină siguranță:
-marcarea distinctivă a scaunelor pentru public, atât in sala cat și pe saitul cinematografului de unde se cumpără bilete on line
-stabilirea  circuitului unidirectional al spectatorilor
-afișarea mesajelor informative pentru respectarea măsurilor impuse,
– efectuarea dezinfecțiilor periodice
.
Conform măsurilor impuse, realizarea triajului observational este obligatorie la intrarea in cinematograf si  purtarea măștii de protecție este obligatorie pe întreaga durată a desfășurării spectacolelor.
 

 

 
PROGRAM 18 – 24 SEPTEMBRIE 2020
 
Babyteeth/Babyteeth: Prima iubire  avanpremieră
Australia 2019 / dramă, comedie / 120 min./ rating:AP-12
Regia: Shannon Murphy
Cu: Ben Mendelsohn, Essie Davis, Eliza Scanlen, Emily Barclay, Toby Wallace
Distribuit de: Bad Unicorn
Premiera în România: 25.09.2020
 
„Babyteeth: Prima iubire” o aduce pe marile ecrane din România pe actrița Eliza Scanlen, starul seriei HBO Sharp Objects, în rolul unei adolescente care la 16 ani trăiește ultimele faze ale unei boli incurabile și miracolul primei iubiri. Sub privirea neputincioasă a celor doi părinți, Milla își trăiește povestea de dragoste alături de Moses (Toby Wallace), un traficant de droguri de 23 de ani, care o ajută să descopere fericirea în lucruri mărunte.
Emoționant și plin de umor, debutul australienei Shannon Murphy a câștigat ”Trofeul Transilvania” și ”Premiul Publicului” la TIFF.
miercuri 20:00
 
Acasă/ My Home  premieră
România 2020  / documentar / 86 min./ rating:AP
Regia: Radu Ciorniciuc
Cu: Nicușor Enache, Duca Enache, Corina Enache, Marcel Enache, Luci Enache
Distribuit de: Manifest Film
Premiera în România: 18.09.2020
 
Documentarul „Acasă” spune povestea unei familii care a trăit timp de 20 de ani în sălbăticia din Delta Văcărești, până când locul a căpătat statutul de zonă protejată – Parcul Natural Văcărești – primul parc natural urban din România. Timp de patru ani, regizorul Radu Ciorniciuc a urmărit marea aventură prin care a trecut familia Enache: de la o viață în completă armonie cu natura, la traiul plin de provocări din marea junglă urbană a capitalei. Pe măsură ce membrii familiei fac eforturi să se conformeze regulilor civilizației moderne, încercând să păstreze în același timp legătura cu natura și armonia dintre ei, apar întrebări legate de locul lor în lume și felul în care poate arăta viitorul pentru fiecare. Radu Ciorniciuc urmărește cu empatie povestea unei familii care luptă pentru acceptare și propria definiție a libertății.
sâmbătă 13.00 I luni 15.30 I miercuri 17.30
Tenet  premieră
SUA, Marea Britanie 2020  / acțiune, SF, thriller, dramă / 150 min./ rating: AP-12
Regia: Christopher Nolan
Cu: Elizabeth Debicki, Robert Pattinson, Kenneth Branagh, John David Washington
Distribuit de: Vertical Entertainment
Premiera în România: 18.09.2020
 
„Tenet”, noul film al lui Christopher Nolan, folosește „inversiunea” pentru a explora o nouă față a vechiului motiv al călătoriei în timp. Pe lângă personajul principal jucat de John David Washington, conceptul de timp are și el propriul rol în film, la fel cum spațiul juca un rol în „Interstellar”, realitatea în „Inception” sau conștiința în „Memento”. Pe lângă scene de acțiune și o intrigă bazată pe lumea spionajului internațional, Nolan promite, ca în celelalte filme regizate, o reflecție concentrată asupra unei teme vaste care vine să explice încă un aspect determinant asupra existenței umane.
vineri 15.00 I luni 17.00 I marți 20.00 I miercuri 22.15
 
După ce ne-am certat/ After We Collided   premieră
SUA 2019  / dramă, dragoste / 105 min./ rating:AP-12
Regia: Roger Kumble
Cu: Hero Fiennes Tiffin, Josephine Langford, Selma Blair, Dylan Sprouse, Charlie Weber
Distribuit de: RO Image
Premiera în România: 11.09.2020
 
DUPĂ CE NE-AM CERTAT este adaptarea cinematografică best-seller-ului scris de Anna Todd, After We Collided, și este continuarea romanului său best-seller After, care a devenit un eveniment internațional după ce a început ca fan-ficțiune pe platforma Wattpad. Seria After include cinci cărți scrise de Anna Todd care au fost citite de peste 1,5 miliarde de ori pe Wattpad. Editura Simon & Schuster a publicat patru cărți din serie și care au fost traduse și publicate apoi în 40 de țări.

Primul film din franciza After a debutat ca numărul unu la box office în 17 teritorii internaționale când a fost lansat în aprilie 2019 și, de atunci, a cumulat peste 70 milioane dolari în toată lumea.
Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) și Tessa Young (Josephine Langford) parcurg urmările despărțirii lor. Vor trece prin momente bune și momente rele, vor avea suișuri și coborâșuri, vor face greșeli și le vor repara, dar Hardin și Tessa nu se vor lăsa, și vor lupta pentru a fi împreună… chiar dacă universul pare să conspire împotriva lor.
 
.

sâmbătă 15.00 I luni 20.00 I marți 16.00
 
Ținutul/The County  premieră 
Islanda, Danemarca, Germania, Franța 2019 / comedie, dramă / 92 min./ rating:AP-12
Regia: Grímur Hákonarson
Cu: Arndís Hrönn Egilsdóttir
Distribuit de: Transilvania Film
Premiera în România: 18.09.2020
 
Inga, o fermieră islandeză care crește vaci de lapte, se revoltă împotriva atotputernicei Cooperative locale. Femeia încearcă să-i convingă și pe alți fermieri să i se alăture în lupta contra corupției din Cooperativă, dar se confruntă cu dependența și loialitatea comunității față de această entitate care domină prin monopol. Inga își pune la bătaie toate resursele ca să scape din ghearele Cooperativei și să-și trăiască viața așa cum vrea.
vineri 13.00 I luni 22.00 I marți 18.00 I miercuri 15.00
 
5 minute – avanpremieră
România 2020 / dramă / 103 min./ rating:AP-12
Regia: Dan Chișu
Cu: Mihai Călin, Diana Cavallioti, Elvira Deatcu, Adrian Titieni
Distribuit de: Domestic Film
Premiera în România: 27.03.2020
 
Într-un cinematograf din București rulează un film controversat, despre un cuplu format din două femei. La scurt timp după începerea filmului, câțiva spectatori s-au ridicat și s-au opus vehement comunității LGBT prezente în sală. Presa a acuzat Jandarmeria că nu a intervenit pentru a pune capăt conflictului, în urma căruia un tânăr este rănit și ajunge la spital.
 
Filmul se concentrează pe povestea omului care a condus echipa de jandarmi (Nicu Holban) în acțiunea de la cinematograf, printr-o investigație făcută de Liliana Calomfir, o tânără jurnalistă cunoscută pentru reportajele ei neobișnuit de îndrăznețe.
 
vineri 23.15
 
Casa cu păpuși
România 2020 / documentar / 68 min./ rating:AP-12
Regia: Tudor Platon
Cu: Ana-Maria Bondar, Aura Chindea, Ileana Crăciun, Viorica Crăciun, Elena Laslu, Tudor Platon
Distribuit de: Hi Film Productions
Premiera în România: 18.09.2020
 
Casa cu Păpuși este o incursiune într-un univers special: vacanța anuală a unor femei de 70 de ani. Departe de bărbați și de lumea dezlănțuită, Cica, Nana și prietenele lor se izolează voluntar într-o vilă de pe Valea Oltului. Împreună, împletesc pofta de viață cu amintirile, melancolia cu veselia, bârfele cu bancurile, totul pentru a întreține iluzia că pentru ele timpul nu a trecut și că sunt aceleași fete tinere, frumoase și îndrăgostite din urmă cu 50 de ani.
 
 
sâmbătă 01.15
 
Filmtettfeszt – Erdélyi Magyar Filmszemle  / ZILELE FILMULUI MAGHIAR ediția 20
intrare liberă !
 
FOTOGRAFIE FOTOGRÁFIA
Ungaria 1972 / Dramă / 82 min
Regia:  Pál Zolnay
CuIstván Iglódi  Ferenc SebőMárk Zala 
Distribuit de: FILMTETT
Doi tineri – unul fotograf, celălalt retușor – umblă prin regiune ca fotografi călători. Considerând meseria lor o  vocație onestă, scopul lor este ca în locul fotografiilor retușate la maximum să imortalizeze chipul adevărat, miscările specifice, privirile pline de înțeles ale oamenilor, adică să ne confrunte cu realitatea. Pe drum întalnesc diferite persoane care preferă însă, să evite copia fidelă a realitații și vor să vadă mai degrabă sinele lor mai frumos”.
Filmul a fost inclus pe lista de “53 filme maghiare” alcătuită de Academia de Artă Maghiară din cele mai valoroase filme artistice maghiare ale tuturor timpurilor.
 
vineri 19.00
 
În liniște / Szép csendben   + sesiune Q & A
Ungaria 2019 / Dramă / 80 min
Regia: Nagy Zoltán
Cu: Major Erik, Máté Gábor, Bognár Lulu, Schell Judit, Szamosi Zsófia, Varga Mária, Annamária Láng
Distribuit de: FILMTETT
 
David, un tânăr de 18 ani, este solistul talentat al unei orchestre școlare. Spre finalul pregătirilor pentru concursul național se alătură ansamblului Nóri, o elevă în primul an. În curând, Dávid bănuiește că violoncelista de 13 ani are o relație cu dirijorul lor de 60 de ani. Frământat și prins la mijloc între fată și maestrul său, băiatul devine obsedat de presupusa relație și începe o investigație pentru a afla adevărul.
 
vineri 21.00
 
POVEȘTI MARUNTE/ Apró mesék + sesiune Q & A
Ungaria 2019 /  romanticthriller / 112 min
Regia: Szász Attila
Cu: Szabó Kimmel Tamás, Kerekes Vica, Molnár Levente, Gyabronka József
Distribuit de: FILMTETT
 
 
 
1945, Ungaria. Al Doilea Război Mondial abia s-a sfârşit şi ţara e cuprinsă de haos şi incertitudine. Un escroc încearcă să profite de vremurile tulburi, dar e nevoit să fugă din Budapesta şi primeşte adăpost în pădure de la o femeie care locuieşte singură cu fiul ei. Bărbatul se va trezi curând implicat într-o toridă poveste de dragoste cu femeia, doar că soţul acesteia se va întoarce curând de pe front
 
sâmbătă 21.00
 
TREASURE CITY / Békeidő
Ungaria 2020 / Dramă / 92 min
Regia: Hajdu Szabolcs
Cu:  Orsolya Török-IllyésSzabolcs HajduLilla Sárosdi 
Distribuit de: FILMTETT
 
 
Treasure City este un film de antologie, format din mai multe povești legate împreună. Filmul tratează aspecte ale dominației și dependenței, la limita dintre ficțiune și realitate, fie că e vorba de relația de cuplu, de prietenie, relația părinte-copil sau de cea între stat și cetățean. Acțiunea se petrece într-o singură noapte și este alcătuită din mai multe povești principale, îndreptând spre povești și personaje noi: conflictul dintre un preot protestant și familia lui; aventurile fiicei adolescente unei activiste politice; criza căsătoriei unui actor de vârstă mijlocie și povestea unui director de teatru de renume și tânăra lui protejată.
 
 
duminică 18.30
 
Tovarășul Draculici / Drakulics elvtárs
Ungaria 2020 / Comedie Neagra / 95 min
Regia: Bodzsár Márk
Cu: Walters Lili, Nagy Ervin, Nagy Szolt
Distribuit de: FILMTETT
 
Ungaria, anii ’70. Tovarășul Fábián, erou al revoluției cubaneze, își vizitează patria pentru o grandioasă campanie de donare de sânge. Dar ceva e în neregulă cu el. Bătrânul luptător arată de parcă ar avea 30 de ani și conduce un Mustang roșu aprins. Serviciul de contraspionaj începe să creadă că Ungaria se poate lăuda acum cu un alt vampir pe lângă celebrul actor Bela Lugosi…
 
duminicâ  21.00
 
TRENUL FANTOMA
Ungaria 1933/ Comedie / 65-70 min
Regia: Jean Mihail,  Kőváry Szabolcs.
Cu:  Gheorghe Storin Tony Bulandra Dida Solomon-Callimachi Lisette Verea
Distribuit de: FILMTETT
Cea de-a 20-a ediție a Filmtettfeszt aduce spectatorilor săi o astfel de delicatesă din istoria filmului: filmul englez Ghost Train a avut premiera în 1931, iar doi ani mai târziu a fost lansată o versiune maghiară și una românească a acestuia. Lucrarea originală care adaptează piesa lui Arnold Ridley are și ea un aspect maghiar: a fost regizată de Bíró Lajos. Remake-urile din 1933 au fost regizate de Lázár Lajos și, respectiv, Jean Mihail, componența echipelor implicate în producția celor două filme fiind aproape identică. Remake-urile filmate cu actori maghiari și români preiau, de asemenea, mai multe înregistrări (de exemplu, fragmente ale scenei dezastrului) din filmul original, iar scenariul rescris și limbajul filmului sunt dezorientant de similare în cele două versiuni mai noi.
Conform acțiunii (comune) a filmului, se zvonește că după un accident de tren petrecut cu douăzeci de ani în urmă, în fiecare noapte trece un tren-fantomă printr-o mică gară din Anglia. Câțiva oameni pierd legătura și sunt nevoiți să-și petreacă noaptea în sala de așteptare. Pe durata nopții, ies la iveală acțiunile unei bande de infractori și chiar și secretul trenului-fantomă este relevat.
Proiectăm varianta maghiară și română a filmului într-un montaj paralel de 65–70 de minute, deoarece nimic nu e mai palpitant decât să punem una lângă cealaltă două versiuni diferite ale aceleiași opere. Filmul montat din cele două remake-uri este opera lui Kőváry Szabolcs.
duminică 16.30
 
Povești de pe malul lacului 2. – Iarna în Marea de Stuf / Lengemesék 2. – Tél a nádtengeren
Ungaria 2018 / Animatie / 70 min
Regia: Zsolt Pálfi
Cu: Johanna Albert, Peter Bercsenyi, Róbert Bolla
Distribuit de: FILMTETT
 
După aventurile de primăvară și vară ale ușureilor, poveștile ne prezintă acum evenimentele petrecute la Marea de Stuf pe timpul toamnei și al iernii. Un roi de rândunele, în drum spre Africa se oprește în Marea de Stuf și cere cazare pentru o noapte. Unul dintre pui se îmbolnăvește. Vilkó vrea neapărat să-l vindece, deși în Marea de Stuf nu se găsește niciun medicament care ar putea să redea puterile rândunicii. Viața celor din Marea de Stuf este în pericol și din cauza șobolanilor din lacul învecinat, iar pentru a-i învinge, ușureii vor
 trebui să se alieze cu toți cei din zonă, chiar și cu vechii lor inamici. 
 
duminică 11.00
PălarieTare și NasDeCartof / Keménykalap és krumpliorr
Ungaria 1978 / Comedie / 100 min
Regia : István Bácskai Lauro
Cu : Alfonzó, Krisztián Kovács, Antal Páger
Distribuit de: FILMTETT
 
Membrii grupului de cercetași Gâsca Sălbatică se aliază pentru a găsi niște pui de maimuță furați din grădina zoologică.
Ei încearcă să remedieze tot ceea ce au stricat adulții cei neastâmpărați și indisciplinați. Pe parcursul drumului se tot
întâlnesc cu intrigantul Bagaméri, vânzătorul blestemat de înghețată, care vrea și el să primească recompensa pentru
găsirea maimuțelor.
 
sâmbătă 11.00
 
 
Festivitatea de decernare a premiilor, proiectia scurtmetrajului câștigâtor
 
sâmbătă 18.00
 
 Scurtmetraje Maghiare Filmgalopp
 
duminică 14.30
 
 
 
Festivalul Filmului Francez la Cluj-Napoca
 

 
TOUT CE QU’IL ME RESTE DE LA RÉVOLUTION / CE MI-A MAI RĂMAS DIN REVOLUŢIE
Franța 2018 / Comedie / 88 min
Regia: Judith Davis
Cu: Judith Davis, Malik Zidi, Claire Dumas
 
Angèle se confruntă cu blestemul generație sale: s-a născut prea târziu, când lumea intrase în criză politică şi economică… Tânăra se trage dintr-o familie de activiști, însă mama a renunțat la a fi implicată civic de pe-o zi pe alta, iar sora sa a ales să lucreze într-o corporație. Doar tatăl, un bărbat cu convingeri maoiste, la care Angèle se întoarce să locuiască, rămâne fidel idealurilor sale politice. 
Furioasă și hotărâtă, Angèle își investește energia în încercarea de a schimba lumea, ferindu-se totodată cu înverșunare de legături amoroase….
Festivaluri și premii:  Festival du Film Francophone d’Angoulême 2018 – Prix Valois du jury
 
 
joi 15.00
 
CAMILLE 
Africa Centrală 2019 / Dramă /  90 min
Regia : Boris Lojkine
Cu: Nina Meurisse, Fiacre Bindala, Bruno Todeschini
 
Camille, o tânără fotoreporteră idealistă, pleacă în Africa Centrală pentru a documenta războiul civil care este pe cale să izbucnească. Ajunge repede să fie fascinată de această țară şi de tinerii ei implicaţi în tumultul social. Soarta ei va fi legată de acest loc. 
Filmul spune povestea reală a jurnalistei Camille Lepage, ucisă în Africa Centrală în 2014.
Festivaluri: Locarno 2019, FiFF Namur 2019, Festival du Film Français d’Helvétie – Bienne 2019
 

 

joi 17.30
 
PROXIMA
Franța, Germania  2019 / Dramă / 106 min
Regia: Alice Winocour
Cu: Eva Green, Zélie Boulant-Lemesle, Matt Dillon
 
Sara este o astronaută franceză care va părăsi Terra pentru o misiune de un an, numită Proxima. În timp ce urmează un antrenament riguros, ca singură femeie într-un echipaj de bărbați, Sarah se pregătește în special pentru despărțirea de fiica ei de 8 ani.
Festivaluri și premii: San Sebastian 2019 – Premiul special al juriului, Toronto 2019, Rotterdam 2020, AFI FEST 2019, Göteborg 2020, Lumiere Awards 2020, Palm Springs 2020

 

joi 20.00
 
TU MÉRITES UN AMOUR / MERIȚI O IUBIRE
Franța 2019 / Dramă, romantic /  99 min
Regia: Hafsia Herzi
Cu: Hafsia Herzi, Djanis Bouzyani, Anthony Bajon
 
Lila gestionează cu greu despărțirea de Rémi, bărbatul pe care îl iubea mai presus de orice și care i-a fost infidel. Într-o zi, acesta o anunță că pleacă în Bolivia pentru a se regăsi și pentru a încerca să înțeleagă greșelile pe care le-a făcut. De acolo, îi transmite Lilei că povestea lor de dragoste nu s-a terminat.  Ca urmare a tuturor discuțiilor, încercărilor de consolare și îndemnurilor la dragoste pasională, Lila devine și mai confuză… 
Festivaluri: Cannes 2019 – selecție Semaine de la critique, Festivalul de Film Francofon Angoulême,  Hamburg 2019
0
 
joi 22.30
 
Filmul de la ora 13
Africa mea// White Material

Franța 2009 / Drama / 100 min/ rating:N-15

Regia: Claire Denis
Cu: Nicholas Duvauschelle, Isabelle Huppert
            
„White Material“ spune nu doar povestea unei singure femei într-o luptă constantă și acerbă pentru propria ei libertate dar și cea a unei Africi postcoloniale.În aceast lungmetraj a lui Claire Denis umanismul se arată sub o noua formă. Va putea curajul și determinarea Mariei (Isabelle Huppert) sa treacă peste toate vicisitudinile provocate de un război perpetuu? Totul stă în mâinile ei pentru a apăra afacerea moștenită din partea familiei de generații întregi.
Tot storyline-ul face contrapunctul temei de săptămâna aceasta din cadrul clubului de film de la ora 13 al cinemaului cu cealalaltă dramă la fel de incisivă, anume „There Will Be Blood“.

joi 13:00
 
Sub soarele diavolului/ Sous le soleil de Satan

Franța 1987 / Dramă / 93 min./ N-15

Regia: Maurice Pialat
Cu: Gerard Depardieu

Filmul este o adaptare bazată pe romanul autorului catolic Georges Bernanos publicată in 1926. Spune povestea a doua personaje echidistante a căror destine sunt întrepătrunse de tentația dar totodata sanctitatea preotului paroh Donissan (Gerard Depardieu) și Mouchette (Sandrine Bonnaire) o adoleșcentă care pică in mrejele preotului și se lasă ușor manipulată. Toate aceste evenimente îi vor da suficient de gândit preotului dar va avea el șansa să se reabiliteze sau mai mult, o să aibă el puterea de a-și revela adevărata identitate sau să surmonteze decăderea? În mod cert jurații de la Cannes au apreciat într-atât jocul acesta dintre apolinic și dionisiac încât în 1987 primește premiul Palm D´Or. 

miercuri 13:00
 
Va curge sânge/ There Will Be Blood

SUA 2007 / Dramă/ 158 min./ N-15

Regia: Paul Thomas Anderson
Cu: Paul Dano, Daniel Day-Lewis, Ciaran Hinds
               
La sfârșitul secolului XIX în plină revoluție industrială, dorința de progres a făcut loc creări de noi tehnologii. Pentru a întretine noile mașinării și medii de transport se caută noi resurse astfel ia naștere era petrolului sau „Aurul Negru“. Acest film ne arată ambitia și setea de putere a unui om corupt de setea banilor. Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) este un căutator independent de petrol fără scrupule. Lui i se alătură fiul său adoptiv care uneori se întâmplă sa îi fie de folos magnatului solitar iar în alte ocazii îl consideră doar un ghimpe.
            „There Will be Blood“ este un film a cărei coloana sonoră pare a fi parte constitutivă a caracterului caustic al protagonistului descris pe alocuri de chitara lui Johnny Greenwood (Radiohead), ritmul desfășurării actiunii este lent și detaliat precum fotografia care încearcă să îi „arate“ toate laturile personajului principal.
            Printre sumedeniile de premii din toate părtile lumii de la festivaluri  mici până la premii celebre precum Golden GlobesBafta sau Ursul de Aur la BerlinaleDaniel Day-Lewis primește Oscarul pentru cel mai bun actor în rol principal  de asemenea Robert Elswit primește la rândul său același onorariu pentru cea mai bună fotografie.

miercuri  13:00
 
Metamorfoze/ Lost Highway

SUA 1997 / Drama, Thriller / 135 min./ N-15

Regia: David Lynch
Cu: Bill Pullman, Patricia Arquette
               
În “Lost Highway” angoasa provocată de cursul monoton și distructiv al vieții este omniprezent. Lipsa de comunicare duce aici înspre o dezumanizare acerbă. Fred (Bill Pullman) dupa ce este trădat de către soția sa, ia o hotărâre necugetată iar consecințele fac ca din dorința lui de a-și recupera viața înapoi să se întâmple cel mai imprevizibil lucru care s-ar fi putut întâmpla în momentul dat. Suprarealismul și filmul noir converg într-un fel nemaîntâlnit, foarte specific cineastului american. Cromatica joacă un rol cel puțin la fel de important precum istoricul psihologic al protagonistului care de fapt se află în strânsă legătură. Roșul predominant denotă nu doar pasiune dar și furia care îl stăpânește pe Fred și demarcă acea linie subțire dintre conștient și subconștient simbolizată prin cortina roșie deja un laitmotiv în filmele lui David Lynch.
            Printre diversele premii câștigate cu aceast lungmetraj, filmul este considerat de către redacția Cahiers du Cinema în anul lansării printre primele trei cele mai bune filme de mister.

luni 13:00
 
 
Info bilete 18 lei – preţ întreg
 15 lei – preţ redus pentru elevi, studenți ,seniori,persoane cu handicap mediu și ușor
 15 lei – preț Blitz Vip, Benefit și Beard  Brothers

 
Persoanele cu handicap grav sau accentuat și persoana care le însoțește beneficiază de gratuitate.

De luni până joi, la ora 13, intrarea este liberă pentru elevi, studenţi, seniori şi se face pe baza legitimaţiei.

Facilitate pusă la dispoziţia publicului datorită asocierii Primăriei Cluj Napoca cu Asociaţia Victoria Film.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.