3 iunie 2015

Film reprogramat la TIFF. Nastassja Kinski ajunge la Cluj doar vineri

By In A 7-a

Fosta divă a anilor 70-80, actriţa germană Nastassja Kinski, soseşte la Cluj vineri, 5 iunie, în cadrul Festivalului Internaţional de Film “Transilvania” (TIFF) şi nu astăzi, cum era iniţial anunţat.

“Din motive logistice, Nastassja Kinski ajunge în oraș vineri, cu două zile mai târziu decât era programat inițial. De aceea, proiecția de astăzi a filmului „Paris, Texas” de Wim Wenders se amână pentru sâmbătă, ora 16.15, la Casa de Cultură a Studenților. Biletele și invitațiile pentru proiecția de astăzi rămân valabile pentru sâmbătă. Posesorii de bilete care nu pot ajunge sâmbătă vor primi la schimb un voucher pentru a alege un alt film, la casieria de la CASA TIFF” au anunţat organizatorii pe contul de Facebook al festivalului.

 

Kinski

 

Actriţa s-a născut pe 24 ianuarie 1961 in Berlinul de West-Germania. A apărut în peste 60 de filme, iar în palmaresul său există un Premiu Golden Globe pentru roluri în două filme erotice (Stay As You Are și Cat People). În 1980, Nastassja Kinski era deja recunoscută ca un adevărat sex simbol. Fotografia nud, cu un piton alături, realizată de Richard Avedon era deja poster în multe case și reviste. Și-a început cariera în Germania, ca model. Debutul în film îl datorează Lisei Kreuzer, pentru rolul Mignon din filmul The Wrong Move, în regia lui Wim Wenders. Însă cel mai amplu rol într-un film l-a avut în serialul Tatort, regizat de Wolfgang Petersen, episodul Reifezeugnis.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.