Organizatorii de la ColectivA au dat publicității programul complet al Festivalului Temps d’Images care va avea loc în luna noiembrie.

Farid Fairuz: Am constatat falimentul religiilor și ideologiilor. What’s next? 

Mihai Mihalcea reprezintă, în spațiul cultural autohton, o figură pe cât de complexă, pe atât de fascinantă prin exotismul său. Performer, dansator, coregraf, dar și fost director al CNDB (Centrul Național al Dansului București), artistul l-a creat, în 2009, pe Farid Fairuz, alter ego-ul său, care, susține el, i-a posedat corpul, reușind, treptat, să acapareze aproape întreaga existență publică a lui Mihalcea.

În 2016, Fairuz este artistul asociat al Temps d’Images. Din această perspectivă, l-am rugat să-mi spună care a fost, de-a lungul timpului, relația sa cu festivalul. Răspunsul său relevează, în primul rând, importanța existenței unui asemenea eveniment interdisciplinar pe scena performativă românească: Am venit la toate edițiile anterioare, alternând între cele două ipostaze. Mi se pare cel mai convingător festival la care am fost în România. E cel mai genuin privind preocuparea de a crea comunitate și comunități, de a adresa mereu un conținut coerent, consistent și relevant la nivel social, articulat prin prezențe artistice destul de diverse și intrând cu adevărat în dialog cu un public care, de la an la an, a devenit mai numeros și mai curios. […]

Farid Fairuz va prezenta în cadrul festivalului o explorare fluid performativă – That panda over there, wearing pants, is a holobiont!, concepută în cadrul proiectului We are all lichens, împreună cu alți 8 artiști. (10 noiembrie, ora 21.00, Fabrica de Pensule, Sala Studio)

temps d'images 9 program 2 temps d'images 9 program 1

Bilete spectacole: 

20 RON preț întreg
12 RON cu reducere pentru elevi, studenți și pensionari
 
Pachet pentru 5 spectacole:
60 RON
 
Bilete concerte:
15 RON
 
Intrare liberă la discuțiile, prezentările, proiecțiile de film și expozițiile din festival.

Biletele pot fi cumpărate în avans, online prin Biletmaster.ro și la Agenția Teatrală (P-ţa Ştefan cel Mare nr. 14), deschisă de marți până duminică între orele 11:00 – 14:00 şi 15:00 – 17:00 și Agenţia Wens Tour (B-dul. Eroilor, Nr. 10), deschisă de luni până vineri între orele 9:00 – 18:00.

În limita locurilor rămase disponibile, biletele se vor pune spre vânzare la locație cu o oră înainte de începerea evenimentelor.

Nu se pot face rezervări pentru spectacole. 
 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.