24 februarie 2016

Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Dubfire, noile nume la UNTOLD. Festivalul are datorii financiare la zeci de furnizori şi procese pe rol!

By In Cooltura, Esenţial

Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Dubfire sunt noile nume care vin la Untold Festival. 

 Faithless, Parov Stelar, Scooter, Chase&Status Dj, Sasha, Clean Bandit,  James Arthur, RudimentalDj, Lost Frequencies, Dub Fx, Kwabs, Netsky Dj, PendulumDj, Dannic, Dubfire, Sharam, Nahko, Route 94, Jamie Jones, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, Y akoto, Jeru The Damaja si Mazde sunt doar câțiva dintre artiștii care vor crea o atmosferă unică și vor face în această vară fanii să vibreze la UNTOLD FESTIVAL. Alături de aceștia, cea mai așteptată experiență muzicală a anului din România are până acum confirmați 4 regi electro-dance: Afrojack, Armin van Buuren, Hardwell și Tiesto.

La scenele celui mai bun festival din Europa, festivalierii vor avea parte de o experiență completă și o aventură prin diferite genuri muzicale: electronic, live acts, dance&trance, house-techno, drum&bass. Fie că sunt câștigători de premii Grammy sau discuri de platină și aur, cu toții au ales să completeze lista artiștilor de anul acesta.

Ursus Stage

In fiecare zi pe scena principală de la UNTOLD, URSUS UNTOLD ARENA, vor urca începând cu ora 18.00 până la ora 23.00 și vor susține concerte live, artiști internaționali precum Faithless, Parov Stelar, Scooter, Clean Bandit, Kwabs, The Asteroids Galaxy Tour, Ella Eyre, James Arthur, Y akoto. După ora 23.00 și până în zorii zilei, scena principală a festivalului va fi acaparată de cei mai buni DJ din lume!

LABYRINTH STAGE

Fanii muzicii techno-house vor avea șansa să-i asculte în cele patru zile de festival la scena LABYRINTH din Sala Polivalentă, pe cei mai îndrăgiti artiști ai genului ca Jamie Jones, Routh 94, Sasha, Sharam precum și o premieră în România: Dubfire cu proiectul său Live – Hybrid! Iubitorii muzicii techno îi vor putea vedea din nou împreună pe aceeași scenă pe cei doi DJ, Dubfire și Sharam, care au format vechea trupă Deep Dish și care a facut furori în anii ’90.  Scena din Sala Polivalentă va fi activă în cele 4 zile de festival începând cu ora 23.00 și până la ora 08.00 dimineața.

untold1

THE RIVERSIDE STAGE 

 RIVERSIDE STAGE se transformă în tărâmul artiștilor  stilului  drum&bass și hip-hop. Chase and Status Dj, Dub FX, Netsky Dj, Pendulum Dj, Rudimental Dj, Jeru The Damaja, Mazde sunt doar câteva dintre trupele care în fiecare zi, între orele 18.00 și 01.00 vor urca pe scena amplasată în fața Sălii Polivalente. Și aici experiența trăită de publicul UNTOLD va fi una completă și de neuitat. Când vocile artiștilor se întâlnesc cu butoanele mixerelor nu poate să rezulte decât rețeta perfectă pentru un alt capitol UNTOLD.

UNTOLD 2016 va avea loc în perioada 4-7 august, iar pe scena vor urca peste 150 de artiști internaționali de renume.

 

Datorii de sute de mii de euro şi zeci de procese pe rol

La ora actuală Untold însumează aproximativ 280.000 de euro datorii către furnizori. Există totodată o estimare din partea UCMR pentru un necesar de achitat de aproximativ 180.000 de euro aferent biletelor de acces la festival, a scris astăzi clujust.ro, site specializat în investigaţii

 

2 Comments
 1. traian 25 februarie 2016

  nu v-aţi plictisit sa vb de rau festivalul? si firmele de tot felul si statul roman are datorii si multi dintre noi avem da tu…parca ar fi in sarcina ta sa vorbesti de datoriile untold festival. Cand va calmati voi astia de la electric?

  Reply
  • Redactia 25 februarie 2016

   traian: ti-am editat commentul, nu ne tragem de siret, traian. Da, e sarcina acestui site media să scrie de datoriile unui festival, da, e în sarcina presei să scrie despre toate aspectele lui, ia du-te tu un pic pe la tribunaul comercial să vezi situaţia proceselor şi după aia să vii să comentezi aici. 2. nu ştiu ce insinuezi cu electric, aberezi.

   Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.