26 martie 2015

Expoziția Secretele Egiptului Antic, prelungită şi în aprilie

By In Esenţial

Expoziția interactivă History Hackers – Secretele Egiptului Antic continuă la Cluj-Napoca şi în luna aprilie, anunţă Amprenta Advertising.

În perioada 1-10 Aprilie în cadrul “Săptămânii Altfel” programul de vizită este de luni până duminică între orele 9:00 -18:00.

Acest proiect dedicat copiilor a reușit să stârnească în adevăratul sens al cuvântului curiozitatea celor mici prin prezentarea elementelor de teorie istorică într-o manieră fascinantă. Simbolurile egiptene, atmosfera cu aerul străvechi, jocurile, personajele, toate i-au ținut pe copii cu sufletul la gură.

Piramida

Asupra culturii Egiptene se îndreaptă un interes sporit din partea copiilor, tocmai de aceea prin proiectul History Hackers se dorește evidențierea posibilităților de învățare interactivă și totuși eficientă.

Copiii vor putea intra într-o piramidă, se vor putea aşeza pe tronul faraonului, vor putea deschide un sarcofag sau crea singuri amulete după modelul celor din antichitate, descoperind la fiecare pas semnificaţia lucrurilor pe care le ating.

 

“Am primit numeroase solicitări de vizitare a expoziției și tocmai de aceea dorim să dăm prilejul cadrelor didactice, părinților și copiilor să  ajungă la această expoziție. Dacă nu au făcut-o până acum, anunțăm oficial prelungirea termenului de vizitare a expoziției și în perioada Săptămânii Altfel. Acest proiect reprezintă o ocazie unică, o modalitate de învățare interactivă și un prilej de relaxare prin cunoaștere.” declară organizatorii.

Scopul prelungirii programului expoziției este de a implica toți copiii și cadrele didactice în activități care să răspundă iExpoziția Secretele Egiptului Antic, prelungită şi în aprilientereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să îmbine învațarea cu distracția și astfel să fundamenteze informația pe termen îndelungat.

Biletele sunt disponibile la intrarea în expoziție, la următoarele categorii de preturi:

– Bilet pentru copii sub 14 ani – 20 de lei

– Bilet pentru adulți – 30 de lei

– Bilet pentru familie (3 persoane) – 65 de lei

– Bilet pentru familie (4 persoane) – 80 de lei

– Pachet de grup (minim 10 de copii) – 20 de lei/copil (însoțitorul de grup intra gratuit)

– Pachet de grup (minim 20 de copii) – 15 de lei/copil ( 2 însoțitori de grup intra gratuit)

– Pachet de grup (minim 30 de copii) – 15 de lei/copil ( 3 însoțitori de grup intra gratuit.

Pentru informații și rezervări: 0737.377.995

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.