EXCKUSIV. Ruptură în managementul Electric Castle. După ce a pus umărul la trei ediţii de festival, de mare succes, Teodor Negrea,  fost acţionar şi director artistic al Electric Castle nu mai face parte din echipa festivalului. Acesta şi-a cedat acţiunile şi a părăsit echipa care organizează spectaculosul festival.

TEO
Teodor Negrea (c) pagina personală de facebook

“Nu comentez decât că am ieşit de tot de la Electric Castle. Voi merge la festival ca spectator. Le urez succes maxim celor din echipă”, a spus Negrea.

Teodor Negrea a fost parte din echipa festivalului până în urmă cu câteva luni, în prezent responsabilităţile sale au fost preluate de alţi oameni din echipă. Îi mulţumim lui Teo pentru toată contribuţia sa în cadrul festivalului, suntem siguri că va avea succes cu toate proiectele pe care le va dezvolta  pe viitor”, a comentat echipa de conducere a festivalului prin departamentul de PR.

Festivalul Electric Castle a fost construit de Mihai Păun, director general al Electric Castle, Vlad Sulea, director executiv al Festivalului Electric Castle şi Teodor Negrea, director general al Electric Castle.

Negrea şi cu Mihai Păun au fost asociaţi şi în  fostul club Boiler de la Fabrica de Pensule, acum închis. Păun e acţionar şi la localul Booha din Complexul Haşdeu.

Negrea va relansa clubul Boiler în toamnă şi dezvoltă în prezent festivalul de muzică electronică Delahoya, a cărui ediţie aniversară, 20 de ani, a avut loc weekendul trecut, la Sala Polivalentă.

Ediţia a patra a festivalului Electric Castle va avea loc în 14-17 iulie, la castelul Banffy din Bonţida.

 

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.