Clujulcultural.ro a reuşit să filmeze, deşi accesul a fost interzis, la sesiunea de casting şi atelierul de actorie de film intitulat „Vreau să joc în film” susţinut de cunoscutul regizor clujean Tudor Giurgiu, la Casa TIFF. Evenimentul reprezintă şi o preselecţie pentru TIFF Studio, acţiune ce va fi organizată în această toamnă de regizor.

Organizatorii Festivalului “Colours of Cluj”, a cărui primă ediţie se află în derulare, au interzis presei accesul  la acest casting permiţând doar la început efectuarea unor fotografii.

Circa 20 de tineri, unii actori liber profesionişti, alţii pur şi simplu pasionaţi de film şi de actorie s-au înscris la acest casting şi workshop susţinut de regizorul Tudor Giurgiu, fondatorul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF).

amfiteatru
Tineri pasionaţi de actorie au venit la workshopul susţinut de Tudor Giurgiu / (c) clujulcultural.ro

Într-o atmosferă extrem de lejeră, regizorul Tudor Giurgiu i-a pus pe fiecare dintre participanţi să se prezinte dorind să ştie care e motivaţia fiecăruia de a participa la acest casting şi workshop.

În timpul workshop-ului,  Giurgiu a proiectat diferite scene din filme pe baza cărora a discutat pe larg cu participanţii.

Clujulcultural.ro vă prezintă o filmare cu aspecte din cadrul workshop-ului susţinut de Tudor Giurgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.