17 iulie 2016

Elliphant la Electric Castle: ,,Simt că sunt o inspirație pentru altcineva”

By In Actualitate

Elliphant (Ellinor Miranda Salome Olovsdotter)  este o artistă suedeză care a devenit destul de cunoscută în lumea muzicii rap. A început să cânte în 2011, după mai bine de zece ani în care a avut diferite locuri de muncă la restaurante fără să se gândească atunci la o carieră în muzică. A ajuns într-un studio de înregistrări pentru a ajuta un prieten, dar după șase luni a semnat cu o casă de discuri.

EC-Day3

Elliphant la Electri Castle 2016.

A urmat un album de debut și acum are un lung traseu internațional care îi confirmă talentul. Este una dintre puținele artiste care au lucrat cu Dr. Luke, Dave Sitek, Diplo și Skrillex cu care a lucrat la cel mai recent album al ei. Elliphant a fost prezentă și la Electric Castle, iar la conferința de presă a mărturisit că cel mai important lucru e că devine inspirație pentru alte persoane care o ascultă.

A venit pentru a doua oară în România și pentru prima dată la Electric Castle. Extrem de modestă și de relaxată, aceasta a declarat:

,,Cel mai greu moment în tot acest timp a fost să fiu mereu pe drumuri, fără prieteni, cu multe ore de stres. Sunt o norocoasă pentru că am reușit să am lângă mine o echipă frumoasă. Dar este greu, ai 40-50 de minute pe scenă în care trebuie să demonstrezi cine ești, ce poți.”

EC-Day3-

De asemenea, aceasta a mai spus că este foarte complicat să convingi oamenii cu care lucrezi că nu vrei să fii o imagine pentru o companie care ți-ar putea aduce bani și sponsorizări, că vrei să fii independentă:

,,Eu le explic că sunt un artist, nu un muzician. Eu fac artă. Pentru mine cel mai important este că simt că sunt o inspirație pentru altcineva, pentru cei care mă ascultă. Este greu să vezi oameni buni căzând dintr-o parte în alta din cauza faptului că nu au bani în industrie.”

În plus, Elliphant a mai completat spunând că se bucură că și-a început cariera mai târziu pentru că așa a reușit să fie mult mai responsabilă și să fie luată în serios.

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.