6 octombrie 2014

TiMAF, Electric Castle şi Jazz in the Park se luptă cu greii Europei. Cele trei festivaluri concurează la Europe Festival Awards 2014

By In Actualitate, Cooltura, Spectacol

Veste bună pentru trei dintre zecile  de festivaluri clujene de amploare. Jazz in the Park,  Festivalul Electric Castle  şi TiMAF au fost nominalizate la Europe Festival Awards 2014!

Transilvania Internaţional Music and Art Festival (TiMAF) este nominalizat la secţiunea The Best INDOOR Festival. Nominalizarea o puteţi citi, la fel ca şi restul de nominalizări AICI

 

“Dragi prieteni, suntem nominalizați la Europe Festival Awards 2014 – Categoria „Best Small Festival”! Ne susțineți? Puteți vota aici:https://www.surveymonkey.com/s/ZGVMCBP. Sharuiți să răspândim vestea bună!”, au scris organizatorii de la Agenţia Fapte pe contul de Facebook al Jazz in the Park.

Electric Castle Festival intră, pentru a doua oară consecutiv, în cursa pentru titlul de cel mai bun festival european de muzică, după ce a doborât, chiar de la a II-a ediție, toate recordurile stabilite vreodată în România la evenimente similare. Anul trecut, festivalul s-a numărat printre finaliștii celei mai importante competiții europene de gen, alături de alte evenimente cu nume rezonante din industrie, precum Melt! Festival, Volt Festival, I Love Techno sau Balaton Sound, a anunţat astăzi agenţia clujeană Pr and More, care se ocupă de PR-ul Festivalului.

 “Conceptul Electric Castle și cei peste 79.000 de participanţi din ţară şi străinătate care au luat cu asalt, în luna iunie, Castelul Banffy din Bonțida au făcut ca evenimentul să fie nominalizat la categoria cel mai bun festival de mărime medie. European Festival Awards își păstrează modelul de jurizare, câștigătorul urmând a fi desemnat în proporție de 75% prin votul publicului, iar un juriu format din reprezentanți ai industriei muzicale va întregi punctajul final. Fanii Electric Castle își pot vota favoritul pe site-ul oficial, în perioada 6-17 octombrie 2014. Lista scurtă a primilor zece finaliști ai fiecărei categorii va fi făcută publică pe 4 noiembrie, iar câștigătorii vor fi anunțati în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor ce va avea loc în 14 ianuarie, la Groningen, Olanda. Sistemul de vot este deosebit de ofertant, participanții putând câștiga bilete VIP la festivalurile care vor fi desemnate câștigătoare”, descrie agenţia.

Festivalul Electric Castle (7)

Ediția a II-a a Electric Castle a adus o audiență record la Bonțida, când peste 79.000 de participanţi din ţară şi străinătate au făcut să vibreze castelul timp de patru zile, 11.000 de oameni au umplut până la refuz spaţiul amenajat pentru camping, în timp ce site-ul festivalului a fost accesat de 50.000 de vizitatori unici. Die Antwoord, Thievery Corporation, Bonobo sau Dub FX au fost artiștii care au dat greutate line up-ului pregătit de organizatorii Boiler Events pentru ediția din 2014.

Abonamentele Early Birds pentru următoarea ediție (25-28 iunie) vor fi puse în vânzare la finalul lunii, în 30 octombrie, când vor fi anunțați și primii artiști care vor urca pe una din scenele de la Bonțida. Electric Castle va avea anul viitor șase scene, iar line up-ul va fi și mai generos – peste 150 de artiști vor lua parte la a III-a ediție.

1 Comment

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.