10 octombrie 2014

Electric Castle face un nou festival în Alpii Francezi! VEZI preţurile

By In Actualitate, Muzica

Organizatorii Electric Castle Festival duc energia celui mare festival de muzică din România și în Alpii Francezi. Timp de o săptămână, între 7-14 martie 2014, în Puy Saint Vincent, va avea loc SnowRide – Ski & Music Festival.

Puy Saint Vincent este o stațiune foarte potrivită pentru schiat la sfârșitul iernii. Asta, datorită poziționării sale în Alpii Maritimi, o zonă specială din Alpii Francezi, unde stratul de zăpadă își păstrează consistența chiar și până la sfârșitul lunii Aprilie. După ninsorile din Ianuarie și Februarie, începutul lunii Martie e perfect pentru ski. Stratul de zăpadă e proaspăt și consitent, vremea însorită și ziua mai lunga.

Puy Saint Vincent se află în apropierea a 2 dintre cele mai mari domenii de ski din Franta: Serre Chevalier (20 km) si Montgenevre (40 Km).

130 de kilometri de pârtii, trei scene de zi și noapte, artiști internaționali, un Snowpark & Boarder Cross și competiții de toate felurile sunt pregatite pentru participanti.

snowride

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Abonamente de 310 de euro. Ce intră în ele?

Abonamentele vor fi puse in vanzare in curand, iar pretul unui abonament standard va fi de 310 euro până în 10 Decembrie și va include cazarea, ski-pass-ul, accesul la evenimente, discount-uri, școala de schi pentru începători plus multe altele.

“SnowRide este un proiect marca Booha si Boiler Events, născut din dorința de a combina pasiunea noastră pentru muzică bună și distracție, cu cea pentru ski și snowboard. Având în spate experiența celui mai mare festival de muzică din România – Electric Castle – și cea mai nonconformistă comunitate de studenți, promitem că timp de 7 zile veți trăi o experiență incredibilă, în Franța.
Pentru a fi siguri de cadrul perfect al unui festival de ski, am căutat cele mai bune ingrediente și le-am ambalat într-un pachet accesibil pentru toata lumea ce include: 7 nopti de cazare, 6 zile de Skipass, acces la toate concertele și evenimentele, lecții gratuite de ski și snowboard pentru începători si multe altele”, arată Andi Vanca, PR al festivalului.

Evenimentul se desfășoară în stațiunea Puy Saint Vincent, o stațiune moderna, din Alpi, căutată de tinerii din toată Europa pentru evenimentele de acest gen ce se desfășoară acolo.

“Am ales să mergem aici deoarece dispunem de toate condițiile și suportul celor din stațiune pentru a desfășura un eveniment de succes la care toata lumea să se simta bine. Nu avem restricții in ce privește distracția, prețurile sunt mult mai mici ca în alte părți, iar domeniul schiabil este suficient de mare încât să acopere toate pretențiile oricărui schior sau snowboarder. Vor exista trei scene, două de zi la cotele 2000 și 1800 și una de seară.  Seara distractia se muta intr-o locatie inchisa unde incap cateva sute bune de persoane. Vom aduce în jur de 30 trupe si Dj-i, atât din Romania cât și din străinătate, similari cu cei pe care i-am invitat la Electric Castle”, explica Vanca.

 

Organizatorii vor pune la dispoziție și transport cu autocarul din mai multe orașe din țară, printre care Cluj, Iasi, Sibiu, Timișoara, București sau Brașov.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.