21 februarie 2014

După 18 ani de la fondare, Festivalul “Delahoya” se întoarce acasă !

By In Cooltura

Delahoya,  primul festival de muzică electronică din Cluj-Napoca şi unul dintre cel mai longevive din ţară ajunge la ediţia cu numărul 18. Este o ediţie specială, atât prin faptul că festivalul atinge vârsta majoratului, cât şi prin reîntoarcerea în locul unde a început totul: Pădurea Hoia, Cluj-Napoca.

“Evident, este un loc special pentru noi şi suntem siguri că şi publicul se va bucura de reîntoarcerea ‘acasă’, pe dealul Hoia”, au declarat organizatorii!

 Ca în fiecare an, line-up-ul va fi unul divers şi fresh, fiind constituit din DJs şi producători de talie mondială, cu sprijinul celor mai în vogă Djs români.

Festivalul va debuta vineri, pe 4 iulie, cu o petrecere în club, care, practic, va fi warm-up-ul festivalului.

Sâmbătă, 5 iulie, va alea loc binecunoscuta paradă Delahoya, pe timp de zi caravana de camioane cu petrecăreţi străbătând tot oraşul.

La lăsarea serii, cu mic cu mare, toată lumea se va îndrepta înspre locul unde va avea loc evenimentul open-air propriu-zis: Dealul si pădurea Hoia.

Până dimineaţă, rimturile electronice vor pune stăpânire pe toată zona, într-o armonie perfectă a naturii cu muzica şi oamenii.

În curând, vor fi anunţaţi şi primii artişti invitaţi la Delahoya 2014!

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.