20 februarie 2019

Două filme favorite la Oscar la Cinema Victoria

By In A 7-a

Cinema Victoria propune de vineri două filme cu mari șanse la premiul Oscar. Astfel premiera Vice / Vicele are loc vineri la 20:00. Amy Adams și Christian Bale împreună pe marele ecran într-un film despre o perioadă importantă a politicii americane

Pelicula e regizată de Adam McKay și are 9 nominalizări la Premiile Oscar. Din distribuție fac parte: Christian Bale, Amy Adams, Steve Carell, Sam Rockwell, Lily Rabe.
O excelentă și adevărată poveste americană care depășește cele mai înalte așteptări. Bale îl joacă pe politicianul Dick Cheney, actorul fiind complet transformat pentru acest rol. Un film despre un om care a remodelat America.

Regizorul grec Yorgos Lanthimos se întorce pe marele ecran cu The Favourite / Favorita. Un film cu Olivia Colman, Emma Stone și Rachel Weisz în rolurile principale. O peliculă nominalizată în 9 categorii la Premiile Oscar, cu 3 Globuri de Aur și 7 premii la BAFTA.


O analiză diferită a Angliei din secolul al XVIII-lea, o poveste cu accente satirice, un film excentric care nu trebuie ratat.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.