3 decembrie 2019

Două filme atractive la Cinemateca TIFF

By In A 7-a

În luna decembrie, Cinemateca TIFF continuă la Cinema Victoria din Cluj cu două filme complet diferite, ambele în premieră, și o proiecție specială la cererea publicului. Pe 5 decembrie, e seară de umor nebun cu 7 Reasons to Run Away (from Society), mai exact 7 comedii spaniole inventive și suprarealiste, în stilul lui Wild Tales, și pe placul fanilor Monty Python. 

Actorul american Robert Pattinson e vedeta serii de 12 decembrie, când va fi proiectat în premieră High Life„un thriller bizar și sexy despre spațiu”, după cum îl descrie Vanity Fair, semnat de regizoarea franceză Claire Denis. Parteneră de navă spațială: Juliette Binoche. 

Pe 19 decembrie, după o proiecție sold-out pe 28 noiembrie, The Lighthouse va fi reprogramat, pentru a le permite celor care nu au prins bilete să-i vadă pe Willem Dafoe și Robert Pattinson într-unul dintre cele mai apreciate filme ale anului.

Biletele pot fi achiziționate în avans de pe Cinemavictoria.ro și de la casierie: http://www.cinemavictoria.ro/rezervari.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.