Ştiţi toţi povestea Donuteriei, senzaţia verii trecute, când pe Memorandumului nr. 6 coada era zi lumină, la aceste handmade de Cluj, făcute din cele mai bune ingrediente.  Investitorii de la Donuterie au riscat şi au mai deschis de atunci două localuri, unul în Iulius Mall (orar 10.00-22.00) şi, cea mai nouă investiţie, de câteva luni, pe strada Victor Babeş nr.11.

E un altfel de bistro această nouă Donuterie, care se află în imediata apropiere a marii Biblioteci Central Universitare “Lucian Blaga”(BCU),  dar şi în drumul dinspre şi înspre complexul studenţesc Haşdeu.

Aşă că nu e de mirare că zilnic între orele 09.00 – 18.00, în afară de weekend, când e închis,  aici e o forfotă mai ceva ca la BCU în sesiune, când trebuie să vii cu ore înainte ca să găseşti un loc pentu studiu.

Donuts bun

Aici se bat studenţii, străini şi români, nu doar pentru locuri, ci pentru… donuts-uri. Cu ciocolată, cu dulceaţă, cu vanilie, cu fistic. Toate acestea merg bine cu o cafea bună, un ristretto, un cappuccino, iar dacă, cumva, nu eşti fan donuts, nici o problemă, Donuteria a pregătit mai multe sortimente de sandwich-uri bune, alături de cafea, specialităţi de cafea sau fresh-uri.

Aduci cărţi, citeşti sau duci cărţi!

Începând cu ora 09.00, zilnic la Donuterie poţi să te bucuri de wi fi gratuit, dar şi de o bibliotecă amenajată friendly.

“La noi orice client are posibilitatea să lectureze o carte, o revistă sau un album foto şi să bea la o cafea bună. Poate citi în voie sau lucra pe laptop. Avem cărţi şi albume despre istoria Clujului, avem volume diverse, de literatură, poezie, geografie, istorie. Un album photo National Geographic, colecţia revistei de analiză politică şi gândire strategică Sinteza şi altele. Chiar şi o carte despre meciurile de fotbal ale echipelor clujene, “U” şi CFR. Poţi să duci cu tine o carte, dar e obligatoriu să laşi una în locul ei. Pe 28 martie facem  2 ani de Donuterie, suntem foarte mîndri de asta”, explică Andra Otava, Chief Commercial Officer la Donuterie.

Donuts 2

Nu există zi ca să nu vezi un student sau un consumator că răsfoieşte sau citeşte o carte sau o revistă. Donuteria a dezvoltat în acest sens trei  parteneriate. Unul cu iniţiativa Cărţile pe Faţă,  un altul, la fel de important, cu comunitatea I Love Cluj, celebra pagină de facebook şi  site. Ceşti, brelocuri, căni, protectoare de mobil cu celebra siglă I love Cluj poti fi aici achiziţionate, în timp ce consumi un donuts sau serveşti o cafea. De asemenea, se comercializează produse ale Răzvănăriei, un brand tot mai cunoscut în oraş.

dONUTS 4

“Atmofera e tinerească, pentru că majoritatea celor care vin în Donuterie sunt studenţi. Mulţi dintre aceştia sunt străini. Probabil că au consumat donuts-uri în străinătate, aşa că le caută şi la Cluj. Ne bucurăm că vin la noi, sau cumpără donutsurile la pachet împreună cu coffee to go. Încercăm să fim dinamici, să răspundem nevoilor clienţilor, să le satisfacem dorinţele”, mai spune Andra Otava.

dONUTS 3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.