17 martie 2014

Donaţi cărţi care nu vă mai trebuie în Piaţa Unirii!

By In Actualitate, Carte

Din 17 martie 2014 clujenii vor găsi în Piața Unirii “Cutia cu cărți.” Această acțiune culturală este inițiată de studenți ai Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, membrii ai clubului ComunitAP.

Clubul ComunitAP a început acțiunea culturală „Cutia cu Cărți” pentru a încuraja și promova cititului în formatul clasic. Acțiunea cuprinde trei puncte majore: colectarea cărților provenite din donație, punerea lor la dispoziția doritorilor de lectură și, în cele din urmă, donarea acestor c

În cursul zilei de 6 martie 2014 a început colectarea cărților prin amplasarea cutiei de donație în holul principal al FSPAC. Până în momentul de față studenții implicați în proiect au reușit să strângă aproximativ 30 de cărți.

Cutia cu carti 1

Viziunea clubului ComunitAP este integrarea mediului academic în viața socială și culturală clujeană, scopul fiind acela de a crea un cadru propice pentru apropierea studenților de comunitatea clujeană prin organizarea de activități cultural-educative.

Pentru ca activitatea să aibă un real succes echipa încurajează tinerii voluntari să se implice în acest proiect, astfel cei interesați să însoțească Cutia cu cărți pot să își ofere ajutorul lasând un mesaj pe pagina de Facebook a clubului: https://www.facebook.com/comunitAP

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.