22 septembrie 2019

Discoteca 80 sau cum comunismul ne-a furat tinerețea și, la unii, viața

By In Cooltura

Comunismul ne-a furat tinerețea și, la unii, chiar viața.

Se împlinesc anul acesta 30 de ani de la doborârea comunismului în România, printr-o baie de sânge inimaginabilă, și foarte trist, cu cei mai mulți Morți DUPĂ 22 decembrie, ziua fugii de pe clădirea CC al PCR a dictatorului comunist Nicolae Ceausescu și a sinistrei sale soții.

Tot ce nu am putut savura atunci, muzica rock a marilor trupe occidentale, aflate în vogă, concertele trupelor extraordinare de atunci, fie metal, fie disco, fie sinthy pop cum e de exemplu Depeche Mode, savurăm acum live, foarte târziu, după 25-30 ani, la evenimente cum sunt We love retro, primul din #cluj care a făcut apel la coarda sensibilă, la nostalgie si la sentimentul adevărat că ceva fundamental în tinerețe ne-a fost furat de comunism, sau evenimente cum ar fi Discoteca 80 Cluj.

Sunt acum la Discoteca 80 si ascult Ottawan, Silent Circle sau Milli Vanilli. Chiar daca eu sunt adeptul altor genuri muzicale, ce e furat furat rămâne. Comunismul mi-a furat tinerețea în bună parte. Și acum mă bucur că pot asista la showuri de genul We love retro sau Discoteca 80.

Au mare succes ambele la #cluj

Thomas Anders and Modern Talking Band live la Cluj

Thomas Anders & Modern Talking Band, Milli Vanilli, Sabrina, Silent Circle și Ottawan au urcat pe scenă, ieri seară, în cadrul celei de-a treia ediții Discoteca ’80 Cluj-Napoca,  sâmbătă, 21 septembrie, la BTarena – Sala Polivalentă.

Sala a fost plină, 10.000 de fani disco au venit la Polivalentă din toată țara.

Înainte de concerte, precum și în pauza dintre ele, atmosfera de discotecă a fost întreținută de un DJ care va avea în playlist mari hituri ale anilor ’80. Discoteca ’80 Cluj 2019 a durat cinci ore.

Dintre artistii prezenti la show cele mai gustate showuri le-au avut Thomas Anders and Modern Talking Band, Milli Vanili, Silent Circle si Ottawan dar mai putin Sabrina.

Oganizatorii au anuțat în timpul showului de ieri care vor fi artiștii care vor cânta la Discoteca 80 din 2020: Abba Tribute Show, CC Catch, Gazebo, Eruption, FR David și Joy.

Vă oferim o filmare cu Milli Vanilli:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.