1 octombrie 2018

Dirty Shirt își lansează noul album la Cluj, într-un concert special

By In Actualitate

Pe 23 februarie 2019, în  clubul /Form Space din Cluj-Napoca, trupa de folk metal DIRTY SHIRT lansează noul album alături de proiectul Transylvanian Folkcore Orchestra într-un concert extraordinar, avându-i ca invitați speciali pe israelienii de la Subterranean Masquerade.

Evenimentul face parte dintr-un turneu european cu peste 25 concerte in perioada februarie – mai 2019, dintre care doar 6 in Romania. Până în prezent au fost anunțate primele patru concerte:

15.02 – Underworld Camden, Londra (UK)
16.02 – HRH Metal Fest, O2, Birmingham (UK)
23.02 – Form Space *, Cluj Napoca (Ro)
27.03 – Snow Fest *, Les 2 Alpes (Fr)
* alături de Transylvanian FolkCore Orchestra

Biletele pot fi achiziționate exclusiv prin AmBilet.ro.

                                                                       

Fără îndoială, Dirty Shirt este una din cele mai originale și iubite formații de rock din România, cunoscută datorită măiestriei cu care combină elementele muzicale moderne din rock / metal cu influențe tradiționale din Europa de Est, dar și world music, funk, electro, etc.

Ascensiunea formației maramureșene în ultimii 5 ani, atât în țară cât și în străinătate, este una formidabilă. Odată cu lansările albumelor « Freak Show » în 2013 și « Dirtylicious » în 2015, aclamate în unanimitate de presă și public, au urmat turnee susținute în țară și în Europa, care au fost încununate de locul 2 obținut în finala internațională a celui mai mare concurs de muzică rock independentă din lume, Wacken Metal Battle.

În 2017, Dirty Shirt a realizat un proiect extrem de ambițios și original, FolkCore DeTour, un turneu național alături de o orchestră tradițională completă (Ansamblul Folcloric Național Transilvania), concretizat cu un album live înregistrat în cadrul concertului de la Arenele Romane, București.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.