12 august 2015

Despre viaţă şi iubire cu marele actor Marcel Iureş la Berăria Culturală

By In Actualitate, Spectacol
Marele actor român Marcel Iureș vine în 17 septembrie la Cluj Napoca, pentru a pune în scenă o producție originală și savuroasă, a cărei temă este trăirea și iubirea. „Leul singuratic” este ocazia minunată de a-l vedea pe marele actor român, care a jucat în mari producții hollywood-iene, într-o ipostază nouă, tihnitoare.
“Este o producție culturală și de divertisment, a cărei idee am avut bucuria ca Maestrul să o îmbrățișeze de la început. Fără ifose și pretenți, de altfel cuvenite domniei sale. Ci cu dragoste, încredere, dăruire și modestie. Astfel, El, mi s-a dezvăluit a fi înainte de orice OM.”, a explicat moderatorul Ion Novăcescu, iniţiatorul Berăriei Culturale.

 

Alături de Marcel Iureș, pe scena Casei de Cultură a Studenților, vor susține un concert Emeric Imre și artiștii din trupa sa. Pe lângă ei am invitat – în baza proiectului de căutare și promovare a talentelor clujene neștiute – doi tineri care promit: Dana și Mihail Sandu, basarabeanul stabilit în Cluj Napoca. La început de drum, cei doi au nevoie de o scenă și un afiș, alături de mari artiști, consacrați.

Beraria Culturala este un proiect cultural-comunitar al Fundației Armonia, parte a Programului „Capitala Europeană a Tineretului. Cluj Napoca 2015”, care este susținut de Ursus şi Municipalitatea clujeană.

 

„Proiectul Beraria Culturala este realizat cu sprijinul Primăriei şi al Consiliului Local Cluj-Napoca,sub egida şi pentru susţinerea candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021”.Afișul a fost creat de Ioana Fenesan Partener de transmisie live: Cluj-AM.ro Partener de creație: PMA Invest. Sponsori: Pizzeria-Toskana Cluj și Jidvei. Partener: Topaz Boutique Hotel Cluj-Napoca Rezervări: mesaj aici, pe pagina Beraria Culturala sau Fabrica de Lideri.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.