9 noiembrie 2013

Demis Roussos, concert la Sala Sporturilor din Cluj !

By In Actualitate, Muzica

Pentru prima data in Cluj-Napoca, Demis Roussos, artistul care a abordat de-a lungul carierei sale diverse genuri muzicale de la pop la folk si rock progresiv cu un rafinament vocal deosebit și o discografie impresionantă, va sustine un concert de sarbatori la Sala Sporturilor „Horia Demian” in data de 7 decembrie 2013 incepand cu ora 19:00.

Biletele se gasesc pe siteul myticket.ro, in magazinele Diverta si in Iulius Mall Cluj. Pretul biletelor este cuprins intre 99 si 299 Ron.

Cunoscutul cântăreț grec și interpret, Demis Roussos, s-a născut în Egipt, la 15 iunie 1946, din părinți greci expatriați. La începutul anilor ’60, familia a decis să se întoarcă în patria lor, și o dată acolo, tanarul Roussos, care a studiat trompeta și a cântat în corul bisericii din Egipt, a început să cante în trupe locale. Una dintre acestea era Aphrodite’s Child, care i-a inclus, de asemenea, pe Vangelis si Lucas Sideras. In anul 1969, trupa s-a destramat, iar Demis Roussos a lansat primul sau album solo care s-a intitulat “On the Greek Side of My Mind” (unii dintre fanii lui Demis sustin ca “On the Greek Side of My Mind” ramane cel mai bun album al sau dupa despartirea de grup) iar in anii ’70, a lansat o lunga serie de mari hituri europene ca “This Time It Isn’t Au revoir”, “Happy To Be On An Island In The Sun”, “My Reason”, “My Friend The Wind”, “Velvet Mornings”, “From Souvenir To Souvenir” sau “Goodbye My Love, Goodbye”. Aranjamentele muzicale splendide ale pieselor au inclus instrumente traditionale grecesti si au dat marca muzicii lui Demis Roussos din aceasta perioada.

El a primit de-a lungul carierei peste 100 de discuri de aur, platina si diamant.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.