2 octombrie 2017

DelaHoya, noaptea a doua. Show-uri de mare succes Foreign Beggars, Sigma și CTC

By In Cooltura, Esenţial

A doua seară a festivalului urban DelaHoya, ediția a 21-a, a propus o serie de artiști interesanți. Din cei pe care reporterul Clujulcultural.ro a reușit să îi vadă s-au numărat britanicii de la Foreign Beggars, cei de la SIGMA și trupa de hip hop CTC, foarte la modă la Cluj, cu mulți fani dedicați.

Foreign Beggars  este o trupă de hip hop și dubstep formată în Londra în 2002. Ei au început ca trupă underground și au evoluat până la showuri de electronic crossover.

Showul de la Sala Polivalentă a aruncat publicul în aer. Trupa e foarte populară printre fanii clujeni ai muzicii electronice.

Public entuziast la DelaHoya

După Foreign a intrat pe scena DelaHoya de la Polivalentă trupa de drum and bass SIGMA înființată la Universitatea din Leeds în 1996. Tot britishi, tot cunoscuți, tot cu mare succes de public la Cluj.

SIGMA live la DelaHoya #21

După cele două showuri din Polivalentă, unde au participat fani entuziaști cu media de vârstă  în jurul a 20 de ani, am plecat la FORM/SPACE pentru a prinde 0 repriză de hip hop autentic românesc cu cei de la CTC. FORM-ul era plin bine, trupa CTC are priză la clujeni. La ora 03.00 nu puteai arunca un ac, așa plin a fost la showul celor de la  CTC.

Iar aceștia chiar au reușit un show de neuitat la DelaHoya:

Cum a fost în prima seară din ediția nr. 21 a DelaHoya citiți mai jos:

Mii de clujeni la DelaHoya#21

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.