9 aprilie 2019

Deep Purple la Polivalentă

By In Cooltura

UPDATE.

Compania bucuresteana The Events a confirmat că pe 10 decembrie 2019 celebra trupă britanică Deep Purple va concerta la BT Arena!

Biletele sunt disponibile pentru următoarele categorii: în picioare, Acces General – 190 lei şi Golden Circle – 250 lei şi cu loc, la preţurile de 130 lei, 190 lei, 210 lei, 260 lei, 250 lei şi 400 lei (Loja VIP) şi se pot cumpăra începând cu 11 aprilie 2019, la ora 11,00, online pe www.eventim.ro, sau prin reţeaua Eventim. 

Informații inițiale:

Managementul BTArena negociază cu stafful celebrei trupe britanice de hard rock, Deep Purple, unul din părinții metalului, un concert în luna decembrie la Polivalentă.

„Suntem în negocieri cu trupa britanică Deep Purple, sperăm ca în decembrie să aibă loc la Cluj, undeva în jurul datei de 10 decembrie, un concert cu ei la Polivalentă”, a dezvăluit astăzi Ionuț Rusu, managerul sălii, în emsiunea Ziua Live de la RealitateaFM Cluj.

Deep Purple in concert

Componența actuală:Steve Morse la chitară, Ian Gillan voce, Don Airey clape, Ian Paice tobe și Roger Glover la bass.

Ultimul album lansat este InFinite în 2017.

Deep Purple au mai concertat în această componență în2013 la Cluj pe stadionul Cluj Arena în fața a 15.000 de spectatori.

Deep Purple este un pionier al muzicii hard rock si heavy metal  din Marea Britanie, alături de Led Zeppelin și Black Sabbath. Componența „clasică” a trupei, cu Ritchie Blackmore la chitară, Ian Paice tobe, Ian Gillan voce, Roger Glover bass și John Lord clape (acum decedat n.r.) a lansat albume celebre, clasice, și melodii cum ar fi „Child in Time” (1969); „Speed King” (1970); „Fireball”, „Black Night” (1971); „Smoke on the Water”, „Highway Star”, „Lazy” (1972) albume cum ar fi Machine Head și Made in Japan (1972), Perfect Strangers etc dar și multe altele. Deep Purple este înscris în Cartea Recordurilor drept cel mai gălăgios grup din lume.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.