3 august 2015

David Guetta pe scena Untold Festival: Is f… amazing, Romania!

By In Cooltura, Esenţial

DJ-ul francez David Guetta a închis azi noapte prima ediţie a festivalului Untold, considerat deja cel mai mare festival din România de muzică electronică. Stadionul Cluj Arena a fost din nou arhiplin, în aşteptatea lui Guetta.

Recitaluri aplaudate, la care s-a dansat la greu au fost şi cele ale raperului american Fatman Scoop sau cele susţinute de Third Party şi Tujamo, ultimul cu mare succes.

Stadionul, arhiplin, a explodat efectiv la apariţia lui Guetta. Nici acestuia nu i-a venit să creadă ce vede: o mulţime în delir, într-o atmosferă electrizantă. A fost întâmpinat și ovaționat de circa 60.000 de persoane.

”Sunt pentru prima oară aici! Sunteţi incredibili! Is fuckin amazing, Romania!” a strigat acesta, după care a dezlănţuit şirul de hituri!

gueyta

Şi-a dat jos geaca şi a rămas în blugi şi tricou alb. Showul a fost super spectaculos, o explozie de lumină, de başi şi de …artificii. Toată lumea a dansat, inclusiv oamenii de la pază.

DJ-ul a avut pregătite mesaje personalizate pe ecranele din jurul scenei: România, nu te aud, România, fă puțină gălăgie a apărut scris.

guetta

David Guetta la Untold Festival

Francezul a mixat cam toate piesele care l-au făcut celebru, iar publicul a fost în delir efectiv. Un final de festival de mare calibru. Untold, o poveste de succes de la prima ediţie !

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.