20 septembrie 2015

Dai tema din public şi ţi se joacă piesa! A debutat noua stagiune la Teatrul de Club

By In Actualitate, Teatru

Sorin Misirianţu, cunoscut actor de teatru şi regizor clujean, şi Club Diesel au lansat noua stagiune, a şasea consecutivă, a uneia din cele mai interesante întreprinderi culturale clujene, intitulată Teatrul de Club.

Iniţiativa se bucură se finanţarea primăriei, care sprijină cu 20.000 de lei seria de spectacole de teatru din Diesel Club, unul din cele mai vechi cluburi clujene şi unul din primele care au sprijinit acest tip de spectacole care s-au dovedit de succes, longevitatea lor probează acest fapt.

DIESEL-TeatrudeClub_mail-01Astfel “stagiunea” 2015/2016 a debutat joi, 17 septembrie, cu premiera Hamletule, după Ioan Peter, un one man show cu actorul Denis Stancsuy. Spectacolul este povestea unui ţigan tânăr care provine dintr-o familie dusă la teatru şi care impresionată de povestea prinţului Danemarcei, îi dă noului născut numele personajului shakespearian. Este un spectacol interactiv de un umor aparte.

Al doilea spectacol al lunii septembrie, o nouă premieră,  va avea loc joi, 24 septembrie 2015, ra 21:00. Fanii teatrului de club vor putea să vizioneze spectacolul Improvizacii. 

Este vorba de un spectacol de improvizatie condus de Sorin Misirianţu, în care actorii – Anca Lăcusteanu, Adrian Balint, Alexandru Ciobanu, Stephan Gheorghica şi Claudiu Mureşan – primesc teme direct din public. E genul de spectacol care e după chipul şi asemanarea spectatorului.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.