22 iulie 2013

Daenerys din “Urzeala Tronurilor”, nominalizată la Premiile Emmy

By In A 7-a, Actualitate

Emilia Clarke, actriţa care interpretează unul dintre personajele cu mare priză, Daenerys Targaryen,  din serialul de mare succes “Urzeala tronurilor”, a fost nominalizată la premiile Emmy, la categoria “Outstanding Supporting Actress In A Drama Series-Cea mai bună actriţă în rol secundar în serial de dramă”, informează Nemira.ro

Emilia Clarke a reacţionat pe măsura rolului pentru care a fost nominalizată: “Yer chomoe anhaan. Jin ha Khalaan, shekh ma shieraki anni”, susţine siteul citat. Emilia a reacţionat astfel în  limba Dothraki, limba fostului soţ din film, Khal.

“Mă onorează. Acest premiu este pentru Khal – soarele şi stelele mele.”, a spus ea în limba Dothraki, utilizată în film.

“Urzeala  Tronurilor” este un serial fantasy  produs de canalul HBO, cu un succes enorm în rândul publicului. De curând s-a încheiat cea de a treia serie dar urmează să fie turnată încă una, au anunţat producătorii.

Serialul “Urzeala tronurilor”, realizat după seria cărţilor scrise de George R.R. Martin, “Cântec de gheaţă şi foc”, a primit 17 nominalizări la Premiie Emmy 2013.  Serialul e nominalizat pentru al treilea an consecutiv la categoria cel mai bun serial TV de dramă.

Decernarea premiilor Emmy se face în două etape. Pe 15 septembrie 2013 este gala pentru categoriile tehnice iar Marea Gală e pe 22 septembrie.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.