20 februarie 2014

Cristi Minculescu: “epoca postcomunistă aici nu a trecut”

By In Muzica

_MG_4006

Cristi Minculescu & Nuţu Olteanu Supergrup vor susţine deseară, de la 19.00, un concert de excepţie la Casa de Cultură a Studenţilor. Minculescu a vorbit, înainte de eveniment, despre faptul că românii nu mai merg la concerte din cauză că nu au bani, din cauza faptului că perioada postcomunistă nu s-a terminat.

“Mulţumim foarte mult celor care au făcut posibil acest concert la Cluj. Pentru noi e un oraş f oarte special. Sper ca deseară să iasă măcar la fel de bine cum era când veneam la Cluj cu alte trupe… sper să iasă cât mai bine. Mulţumim că suntem la Cluj în vremuri în care, după cum ştiţi, nu prea se mai mişcă nimic la niciun nivel social, din păcate. Problema cu capitaismul ăsta de cumetrie este că trece foarte greu sau nu trece deloc”, a spus Cristi Minculescu la conferinţa de presă dinaintea concertului. Solistul a vorbit despre piaţa de concerte din România, care se află în declin: “În România nu se întâmplă nimic la niciun nivel. Spuneţi-mi un artist român ce cântă singur, cu bilete, la Sala Polivalentă. Toţi anulează după două zile. Nu e vorba că lumea nu vrea, ci că lumea nu are bani. La Tom Jones, care a fost idolul mai multor generaţii, au fost 1.800 de plătitori. La Scorpions au mers foarte puţini, Deep Purple e azi. Nu are bani lumea pentru că epoca postcomunistă aici nu a trecut”.

Articol preluat de pe www.adevarul.ro. Citește varianta completă a artiocolului aici.

Foto: Călin Ilea

 

 

1 Comment
  1. Cosmin 24 februarie 2014

    In Romania se intampla multe lucruri pozitive dar nu sunt mediatizate deoarece nu prezinta asa mare interes cum o face jalnica scena politica. Mentalitatea ca tot ce e bun trebuie sa vina de afara ne omoara. Prea multe de spus pe acest subiect dar mai bine ma opresc aici. Felicitari Tibi, ai fost un adevarat amfitrion 🙂

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.