22 iulie 2017

Creatorul 2017, tema unei noi ediții a Famous Art Festival, de artă stradală

By In Actualitate, Vizual

Compania Famous Art organizează cel mai mare festival de artă stradală și teatru de imagine intitulat Creatorul, în 1-3 septembrie 2017.

“Conceptul este unic în România, oferit gratuit publicului si gândit dintr-o perspectivă artistică diferită,pentru  a stârni curiozitatea și a promova arta pură”, susțin organizatorii.

De asemenea, acest festival reprezintă o rampă de lansare pentru artiștii necunoscuți din întreaga Românie.

Festivalul va avea loc în 0 septembrie iar publicul este așteptat de la mic la mare să descopere o lume ireală, plină de personaje fantastice care îi vor purta într-o călătorie aviselor!

Parcul Central din Cluj-Napoca se va transforma pentru două zile în locația a 9 tărâmuri fantastice, bazate pe transmiterea emoțiilor, care vor fi gazdele celuimaicreativspectacolvăzut până acum. Din inima copacilor se vor auzi melodii ambientale care vor purta publicul către o lume de poveste. Evenimentul va cuprinde și workshop-uri de creație, dexteritate, jonglerie, echilibristică pe catalige și monociclu, cursuride machiaj și multe alte surprize pentru public.

În cadrul acestui festival te vei întâlni cu personajele unice ale Creatorului: roboții cu leduri Vatriom, Bufonii Regali, Zânele Zburătoare, Light Walkers pe catalige, Uriașii Veseli, păpușile Giant Gentleman, Soldățeii de Jucărie, Spectacolul de epocă Era Cataligelor, Omul Oglindă, spectacolul de acrobație Nightingale, Copacii Vorbitori, StatuileVivante în levitatie și multe alte spectacole de teatru, dans și muzică.

Famous Art este compania de artă stradală care se caracterizează prin realizarea unor spectacole deosebite, care dau naștere unor personaje unice. ​O echipă de artiști   care prin perseverență au adus arta stradală la stadiul de superlativ, prin calitatea și serviciile unice dezvoltate în România.

Elemente precum teatrul, acrobația, spectacolele de foc, machiajele deosebite, designul vestimentar unic, arhitectura , fotografia s-au reunit pentru a face din fiecare eveniment o poveste. Famous Art creează din fiecare eveniment un adevărat spectacol! 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.