Cadou de Crăciun pentru amatorii de muzică gospel. In data de 12 decembrie, pe scena Teatrului Naţional va avea loc  un spectacol inedit sustinut de 33 artişti americani ce formeaza faimosul Virginia State Gospel Chorale, cor înfiinţat în 1971. Cele 33 voci extraordinare vor aduce in orasul nostru o emotie care va fascina si incanta publicul, oferind un concert de neuitat. Nu vor lipsi celebrele „imnuri” dedicate dragostei si sperantei ca “O Happy Day” sau “Amazing Grace”.

Sub conducerea virtuosului dirijor James Holden, Virginia State Gospel Chorale a castigat
numeroase premii, printre care People’s Choice Awards in 2012 la concursul Verizon din Statele Unite si a sustinut in decursul timpului, mai multe turnee în Statele Unite si in Europa.
In 2005, cu ocazia concertului de Craciun de la Vatican, Virginia State Gospel Chorale au cantat pentru Papa, impreuna cu alti mari artisti de renume international. Anul acesta, corul va participa la concertul de Craciun de la Roma!
Pentru a imbogati acest spectacol minunat va fi prezent si J.David Bratton, un gigant al muzicii gospel, care a avut colaborari importante cu legendele muzicii ca Roberta Flack, Pattie LaBelle sau Edwin Hawkins.

Clujulcultural.ro vă oferă o mostră edificatoare de muzică gospel

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.