În contextul includerii Municipiului Cluj-Napoca în scenariul roșu cu scopul limitării și prevenirii răspândirii virusului SARS-COV-2, prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Cluj nr. 55 din 20 octombrie 2020, instituția noastră anunță anularea celor trei spectacole programate în următoarea perioadă: „Anotimpurile” de A. Vivaldi (25.10.2020), „Paiațe” de R. Leoncavallo (30.10.2020) și „Bărbierul din Sevilla” de G. Rossini (04.11.2020).
Contravaloarea biletelor pentru aceste evenimente va fi returnată spectatorilor, în funcție de modalitatea achiziționării: biletele cumpărate de la Agenția de bilete a Operei vor fi returnate în aceeași locație, iar contravaloarea biletelor achiziționate prin intermediul platformei Bilete.ro va fi solicitată într-un email la adresa info@bilete.ro.

”Regretăm această situație neplăcută, însă siguranța dumneavoastră, a artiștilor și a întregului personal al instituției noastre, este prioritară pentru noi. În următorul interval ne vom bucura de transmisii online difuzate în regim gratuit, care ne readuc armonia lirică mai aproape. Vom reveni în curând cu programul complet al acestora. Vă mulțumim pentru înțelegere!” comunică instituția.

Suspendă și teatrul

Teatrul Național din Cluj-Napoca suspendă toate spectacolele cu public programate în perioada 22-31 octombrie 2020.
Spectatorii care și-au achiziționat bilete la spectacolele programate în perioada 22-31 octombrie le vor putea returna, în funcție de metoda de cumpărare:

• contravaloarea biletelor achiziționate din Agenția de bilete va fi restituită la cerere exclusiv în Agenția de bilete până la data de 31 octombrie 2020 inclusiv. Agenția de bilete este deschisă de marți până duminică, între orele 17:00 – 19:00, în clădirea Teatrului Național, pe laterala vestică.
• contravaloarea biletelor achiziționate online poate fi restituită printr-o solicitare trimisă la adresa biletmaster@eventim.ro.

Activitatea Teatrului Național Cluj-Napoca va continua în luna octombrie în regim online. Puteți viziona în continuare spectacolele noastre, în confortul și siguranța casei dumneavoastră.

Începând de astăzi, am pus în vânzare bilete pentru spectacolele lunii octombrie în regim online.

!ATENȚIE! Biletele achiziționate pentru spectacolele cu public din perioada 22-31 octombrie (indiferent de modalitatea de achiziționare) NU SUNT VALABILE pentru vizionarea online!

Program spectacole onlin octombrie 2020:

22 octombrie, ora 19:00 – spectacol înregistrat
POVEȘTI DE DRAGOSTE LA PRIMA VEDERE după Gabriel Liiceanu, Adriana Bittel, Ioana Pârvulescu, Radu Paraschivescu, Ana Blandiana, regia: Tudor Lucanu
Link bilete: https://www.eventim.ro/…/povesti-de-dragoste-la…/event.html…

23-25 octombrie – spectacol video
ÎN OGLINDĂ de Radu F. Alexandru, regia: Andreea Iacob
Link bilete: https://www.eventim.ro/…/in-oglinda-online-557628/event.html

24 octombrie, ora 19:00 – spectacol înregistrat
CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov, regia: Sorin Misirianțu
Link bilete:https://www.eventim.ro/…/cerere-in-casatorie-on…/event.html…

28 octombrie, ora 19:00 – spectacol înregistrat
ANGAJARE DE CLOVN de Matei Vișniec, regia: Sorin Misirianțu
Link bilete: https://www.eventim.ro/…/angajare-de-clovn-onli…/event.html…

31 octombrie, ora 19:00 – spectacol înregistrat
UBU ÎN CONCERT după Alfred Jarry și Gábor Tompa, spectacol-concert de Ada Milea
Link bilete:https://www.eventim.ro/…/ubu-in-concert-online-…/event.html…

Spectacolul KEAN, inițial programat pentru data de 27 octombrie, se anulează și nu se va regăsi pe lista de spectacole difuzate în regim online, contravaloarea biletelor achiziționate deja, putând fi recuperată așa cum am menționat mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.