La Cluj-Napica tulpina DELTA, Covid 19 lovește și instituțiile de spectacole clujene. Opera este avariată, Teatrul și filarmonica au avut cazuri de CO19.

Managerul Operei Române Cluj-Napoca,  Estefan: „La noi, în acest moment, avem doar un caz izolat. Ne continuam activitatea cu publicul cu limitarile impuse de reglementarile legale. Încercăm să regândim programarea titlurilor, limitându-ne strict la personalul angajat, fără invitați, ca să nu avem cheltuieli suplimentare… Din păcate publicul nu răspunde invitației de a participa la spectacole, precum odinioară, iar asta se vede pe încasări. Luptăm în continuare”.

”Noi am avut cazuri de CO19 în orchestră dar s-au vindecat colegii. Respectăm restricțiile, continuăm concertele și suntem în stare de alertă ca să zic așa. Sper să trecem cu bine și mulțumim Consiliului Județean de sprijin”, a spus pentru site și Silvia Sbârcu, managerul instituției.

La Teatrul Național Cluj-Napoca au existat cazuri de CO19 dar au trecut și actorii repetă la piese. Multe se vor difuza și online.

Capacitatea sălilor este la 50 la sută în acest moment, după ce se aplică restricții dure de astăzi la Cluj-Napoca.

Cinemaurile sunt și ele la 50 la sută din capacitate dar sunt deschise.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.