16 martie 2020

CORONAVIRUS. CNA stabileşte regulile de comunicare audiovizuală în starea de urgenţă

By In Cooltura

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) se va întruni în şedinţă publică extraordinară, luni, la ora 12,00, pentru a adopta o decizie cu privire la regulile de comunicare audiovizuală în perioada stării de urgenţă.

“Pentru desfăşurarea în condiţii de siguranţă pentru toţi participanţii la şedinţă, rugăm reprezentanţii presei care doresc să fie prezenţi la discuţii să ţină cont de măsurile anunţate de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă”, se arată într-un comunicat al CNA transmis duminică AGERPRES.

Potrivit sursei citate, şedinţele Consiliului sunt transmise online, pe site-ul propriu: cna.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis a anunţat stare de urgenţă începând de săptămâna viitoare. El a subliniat, sâmbătă, că starea de urgenţă va face posibilă alocarea de noi resurse importante pentru gestionarea crizei generate de coronavirus.

“În acest fel, Guvernul va avea posibilitatea să aloce mai mulţi bani domeniului sănătăţii, mai mulţi bani pentru medicamente, mai mulţi bani pentru aparatura medicală absolut necesară. În acelaşi fel, această situaţie va permite să se realizeze achiziţii într-un timp foarte scurt cu proceduri simplificate punând astfel la dispoziţia Guvernului toate instrumentele necesare pentru a gestiona în modul cel mai eficient criza generată de coronavirus”, a explicat şeful statului.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.