27 martie 2020

Constantin Chiriac, de Ziua Mondială a Teatrului: Există mâine! Haideţi să-l făurim împreună!

By In Teatru

Actorul Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Naţional “Radu Stanca” din Sibiu, transmite, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului, “un mesaj de speranţă şi încredere, de solidaritate şi iubire”.

“La mulţi ani de Ziua Teatrului! În una din cele mai încercate zile ale planetei, vă transmitem un mesaj de speranţă şi încredere, de solidaritate şi iubire! Puterea de a crede în viitorul omenirii, în frumuseţe şi dialog, în emoţie şi zâmbet trebuie să o construim în fiecare din noi! Dăruind veţi putea dobândi! Există mâine! Haideţi să-l făurim împreună! La mulţi ani de Ziua Mondială a Teatrului”, spune Constantin Chiriac într-un comunicat transmis AGERPRES.

Ziua Mondială a Teatrului este marcată în fiecare an pe 27 martie.

De Ziua Mondială a Teatrului, o personalitate din lumea culturală este invitată să îşi exprime gândurile legate de acest eveniment într-un mesaj internaţional care este citit şi tradus pe scenele teatrelor din lume pe 27 martie.

În acest an, mesajul internaţional este semnat de Shahid Nadeem, jurnalist pakistanez premiat, dramaturg, scenarist, director de teatru şi televiziune şi activist pentru drepturile omului. 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!