23 martie 2014

Concurenţă acerbă la jumătatea concursului “Jaxx Rock Battle”

By In Actualitate, Muzica

Concursul  “Jaxx Rock Battle” se află la cea de a doua ediţie, de data aceasta în variantă acustică. Concursul între formaţiile clujene are loc la localul Jaxx Garajul de Rock, str. Emil Isac 25,  şi a generat o provocare cu totul specială atât a trupelor, cât si publicului. Dupa o preselectie initiala, au ramas 17 trupe in concurs, impartite prin tragere la sorti in 5 etape. Finala va avea loc in data de 9 aprilie 2014 la ora 20:30.

Sub ochiul rece si sever al Cadillac-ului roz de deaupra barului “Garajului cu rock”, patru jurati au stat cu urechile ciulite  timp trei saptamani, adica trei runde de competitie. Votul lor era si va fi egal cu cel al publicului din sala, la care se mai adauga voturile online. Juriul e compus din Amina Nomade, Costi  Cămărăşan, Andrei Kuky Balog şi Paul Patriciu, toţi cu state vechi în show bizz şi în muzică.

JaxxBattleRock

Premiul oferit de Jaxx este substantial, 1000 de euro, iar câştigul cel mare este al  publicului fan al muzicii rock. În Cluj -Napoca s-a demostrat că rockul nu a murit, ci din contră, este la înălţime, iar în oraş activează  multe trupe de valoare.

Pentru juriu este o bucurie continuă acest concurs, cu fiecare etapă a sa, şi se  aşteaptă cu nerăbdare finala, care va fi o mare provocare pentru trupe, public si juraţi.

“Jaxx Garajul cu Rock”, trupele si juriul “Jaxx Rock Battle” va transmit “for those about the rock, we salute you”.

 

 

1 Comment
  1. em.langa 23 martie 2014

    Felicitari!!
    As fi fost si eu acolo de eram in tara… permiteti-mi o marunta corectie, carcotasa :-): masina de deasupra barului e un Buick, nu Cadillac. Scuzati :-). Succes pe mai departe si urari de bine din Provence… si tomnatica revedere intregii echipe Jaxx, lui China, Ema & comp…

    Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!