18 august 2014

VIDEO Concertul metal CROSSHOLDER- In memoriam Guzu, un succes !

By In Actualitate, Muzica

Concertul de ieri seară al trupei maghiare de epic metal, Crossholder, susţinut In memoriam Gondosh Janos Guzu, muzician decedat de curand, fondator al trupei, a fost un succes cert. Concertul a fost organizat de clujulcultural.ro in parteneriat cu Flying Circus Pub.

Circa 100 de clujeni, amatori de metal, rude, prieteni au participat la un concert de excepţie în memoria unui important muzician al scenei metal clujene.

“Păcat că a dispărut aşa de repede, a fost un tip talentat, un om de lume, un sufletist care a împărtăşit din talentul său tuturor, şi asta se poate dovedi prin faptul că, plecat de la Cluj la Budapesta a înfiinţat acolo o trupă de succes”, a spus unul dintre apropiaţii lui “Guzu”.

Concertul a durat aproximativ două ore, a fost pline de energie şi de melodii de succes, inclusiv doua coveruri Iron Maiden. Fanii trupei au făcut o atmosferă de zile mari!

“Acesta concert nu e pentru Guzu, este un concert CU Guzu. Bunul meu prieten ne priveşte din cer şi se bucură alături de noi că i-am împlinit visul ca trupa lui să concerteze la Cluj”, a spus şi Andrei Kuky Balogh, fost coleg de formaţie cu muzicianul dispărut.

Vă oferim o înregistrate cu cele două coveruri Iron Maiden interpretate de Crossoholder:

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.