17 februarie 2015

Concertele rock ale anului sunt la…Bucureşti

By In Esenţial, Spectacol

Rockerii clujeni şi ardeleni vor fi nevoiţi să ia, din nou,  calea CAPITALEI în acest an. Cele mai multe concerte rock semnificative, relevante, cu artişti internţionali, au loc la…Bucureşti.

Clujulcultural.ro trece în revistă pentru cititorii săi aceste concerte interesante de la Bucureşti. Două concerte ies în evidenţă, pentru că sunt premiere în România, concertul lui Yngwie Malmsteen şi cel al trupei americane Toto. De fapt toate trupele citate în articol vin din SUA !

 

1. Yngwie Malmsteen la Sala Palatului. Pe 13 mai 2015, Sala Palatului găzduieşte showul acestui muzician, unul din maeştrii chitarei, ai heavy metalului melodios, simfonic, un virtuoz al chitarei.

Probabil va fi unicul concert cu Malmsteen în România, americanul de origine suedeză vine rar în Europa de Est, şi dacă ne gândim la vârsta lui…

2. Suedezii de la EUROPE  vor cânta pe 11 iunie, la Arenele Romane. Concertul ce trebuia iniţial să se desfăşoare în luna noiembrie 2014 la Sala Palatului, a fost reprogramat din cauza unor modificari ce au intervenit in planul turneului pe care il desfasurau artistii in acel moment.  Concertul se va desfasura la Arenele Romane, cea mai cunoscuta locatie a muzicii rock, a carei capacitate le permite organizatorilor sa puna in vanzare bilete la preturi accesibile.  Astfel, toti cei interesati isi vor putea procura biletele la preturi variabile, in functie de amplasament, dupa cum urmeaza: VIP – 175 lei, Cat.I – 135 lei, Cat.II – 95 lei. Biletele au fost puse in vanzare si sunt disponibile in reteaua EVENTIM la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Carturesti, Humanitas si online prin www.eventim.ro.

3. TOTO în România! Alt concert super tare, 27 iunie 2015, tot la Sala Palatului. Cine nu cunoaşte trupa, americani, deţinători de GRAMMY, poate cunoaşte melodia de mai jos!

4. Concertul Godsmack este la concurenţă cu TOTO. Godsmack, una dintre cele mai celebre trupe de heavy metal din SUA, va concerta în premieră în România, la Arenele Romane, pe 27 iunie 2015, informează organizatorii evenimentului, Phoenix Entertainment.

Godsmack îşi va delecta fanii cu hituri precum “Whatever”, “Voodoo”, “Awake”, “The Enemy”, “I Stand Alone”, dar şi cu piese de pe “1000hp”, albumul apărut în luna august 2014.

5. Dream Theater, a treia oară în România. De data asta, după concertul de anul trecut, americanii vin la ediţia pilot a festivalului I AM THE ROCKER, organizat de Phoenix Entertainment la Romexpo, open -air, pe 4-5 iulie. Concertul lor are loc pe 5 iulie, duminică seara.

6. Black Label Society,  una dintre cele mai apreciate şi iubite trupe de heavy metal din lume, va reveni pe 27 iulie 2015 în ţara noastră, pentru a susţine un concert la Arenele Romane. Este cel de-al doilea concert pe care celebra trupă îl va susţine în România, după cel din anul 2012 unde au evolat pe scena festivalului Rock the City.

Fanii Black Label Society care isi achizitioneaza bilete din timp, vor beneficia de preturi promotionale: primele 300 de bilete vor fi disponibile la pretul de 99 de lei, iar după terminarea acestora, pretul va fi de 126 de lei pentru urmatoarele 500 de bilete.

După epuizarea biletelor aflate în presale, prețul biletelor va fi de 156 de lei, iar în ziua evenimentului și la intrare, prețul final va fi de 176 de lei.

7.Korn pe data de 3 august 2015 la Arenele Romane. In deschidere vor canta formatiile Point Blank, Coma si Implant Pentru Refuz. Inainte, DJ Hefe va face atmosfera! Evenimentul este organizat de Emagic.

2 Comments
 1. Edward 19 februarie 2015

  ati cam uitat de Korn

  Reply
  • Redactia 19 februarie 2015

   E drept. Actualizam

   Reply

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.