3 septembrie 2018

Concerte și activități diverse la ediția aniversară Septemberfest 20 de ani

By In Actualitate
Se apropie Septemberfest, festivalul care incheie vara! 
 
Anul acesta festival împlinește 20 de ani de când a debutat la Sala Sporturilor printr-un concert Pasărea Colibri in care regretatul Florian Pittiș cânta în ploaie sub o umbreluță de bere. De-a lungul timpului, aproape toate vedetele muzicii românești au fost pe scena Septemberfest.
 
 
Anul acesta oganizatorii marchează ediția  aniversară 20 de ani cu o zi în plus de festival în perioada 6-9 septembrie în obișnuita locație, platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca.
Sunt asteptati toti clujenii indiferent de vârstă cu atractii precum parcul de distractii pentru copii, zona de relaxare cu DJ de pe malul Somesului, berărie tradițională și concerte în cort.
 
Atmosfera din cortul berariei va fi întreținută de coverband-ul casei, Septemberfest Band. De asemenea, pe scena festivalului vor fi gazduiti, vineri, 7 septembrie Desperado și Jagermeister Brass Band, sâmbătă Ducu Bertzi, iar duminică clujenii de la Semnal M.
 
 
Pe langa scena principala din cort, in ultimii ani o noua zona a inceput sa se dezvolte in cadrul festivalului, special conceputa pentru cei care la inceputurile festivalului erau inca copii. Este vorba de scena de langa Somes cunoscuta ca si ” By the River stage”. In acest an, publicul se va putea bucura de prezenta pe scena a unor dj precum Julian M, Vlad Bretan, Dodo, Socol, Blanilla, Le Minion, Le Xi, Muri, DigitaLove, Randon Brandon,
V.R.G, Musai si Volt.
.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.