20 iunie 2019

Concerte la Colina cu Altar, Implant pentru Refuz, Macanache

Beard Brothers fac campanie să cumpere două ambulanțe pentru SMURD Cluj

By In Cooltura

Beard Brothers organizează la prima ediție BB Stage Masters Fest la Colina, în 21 iunie, ora19.00.

Acesta se adreseaza iubitorilor de  muzica live si tuturor celor care vor să petreacă o zi de vară cu o bere în mână, alături de prieteni, într-o atmosferă de festival.

Vor fi 7 trupe românești care s-au alăturat campaniei Beard Brothers și care vor urca pe scenă

Vor concerta:
The Putreds (Macanache Live Band), Implant Pentru Refuz,
ALTAR, Basska, Rehab Nation, Ska-nk. FronT Band

Acest eveniment face parte din campania 1.12 Wheels for Life, care are drept tinta achizitionarea a 2 ambulante pentru SMURD Cluj.
Prima a fost deja cumpărata, iar acum se strâng bani pentru cea de-a doua. Astfel, toți banii încasați pe bilete vor merge în contul dedicat acestui scop.

Aceasta campanie a pornit dupî ce Beard Brothers, un ONG cu…bărboși, au aflat ca flota de ambulanțe din Cluj a trecut cu mult peste cei 5 ani în care pot funcționa la nivel optim. Beard Brothers se pot mândri cu mai multe victorii mici si mari, cum ar fi dezvoltarea unui taxi-comunitar, The Beard Mobile, care are ca scop transportul gratuit al persoanelor cu dizabilitati; achizitionarea de aparatură medicala pentru Sectia de Arsi de la Spitalul de Urgenta Cluj-Napoca – prin campania Enough is Enough; sau evenimentul anual, Catch a Smile Day, in care provoacă oamenii sa redescopere bucuria lucrurilor simple.
Bilete
Acces: 35 lei
Presale – coming soon
50 lei On site
20 lei Afterparty

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.