15 octombrie 2016

Concert Vama la Cluj. Două melodii au fost cântate în premieră la Euphoria Music Hall

By In Actualitate, Cooltura

Clubul Euphoria Music Hall a fost arhiplin, joi seara, la concertul celor de la Vama. Aceștia au început concertul fără întârziere, fix la ora 21, cu toate că Tudor Chirilă a fost reținut până după ora 19 la Cinema Florin Piersic, unde a ținut un discurs motivațional și a răspuns întrebărilor tinerilor. Totul pentru a forma o generație de tineri care să schimbe România în bine.

vama

Revenind la concert, și aici publicul a fost format în majoritate de tinerei între 18 și 25 de ani. Iar pentru asta, trupa a început concertul chiar cu ”Am doar 18 ani, sunt nebun, iubesc și nu am bani…”.

Băieții de la Vama au alternat melodiile vechi, din vremea fostei trupe de mare succes Vama Veche, cu cele noi.

De altfel, au cântat în premieră două piese în engleză ce se vor regăsi pe noul album, pe care îl vor promova și în străinătate.

Tudor Chirilă a anunțat deja două concerte în Budapesta și într-un oraș din Franța. Cert este că trupa a fost într-o formă de zile mari, iar publicul la fel, cântând alături de Chirilă piese întregi. Concertul de la Euphoria Music Hall a durat mai bine de o oră și jumătate, după care membrii formației au acordat autografe în restaurantul Fabrica de Bere Ursus.

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.