16 iulie 2016

FOTO/VIDEO Enter Shikari la Electric Castle: ,,Am cântat o piesă și jumătate și deja ne-am rupt o chitară”

By In Esenţial, Muzica

Enter Shikari, una dintre cele mai așteptate trupe la Electric Castle 2016 a susținut un concert senzațional aseară pe scena principală din Bonțida. De la primul minut petrecut pe scenă, până la finalul concertului, aceștia au făcut un show impresionant: jocuri de lasere, proiecții pe ecrane și multă energie. Încă de la începutul concertului, trupa s-a arătat încântată de prezența pe scenă și a antrenat publicul:

,,Am cântat o piesă și jumătate și deja ne-am rupt o chitară. Sperăm să trecem cu bine de următoarele piese. Hai, vreau să văd degete încrucișate pentru noi!”, a spus râzând solistul Rou Reynolds.

DSC_0056

Solistul trupei Enter Shikari, Rou Reynolds.

Fără nicio urmă de superioritate, solistul a coborât în fața scenei, alături de fani, la nici măcar 15 minute de la începerea concertului:

Pe parcursul serii și unul dintre chitariști a coborât în mulțime. Publicul a fost îndemnat să facă un cerc, iar în mijlocul lui a coborât chitaristul care a fost mai apoi dus pe brațe până la scenă. Mai mult, acesta a mai coborât o dată și a mers prin mulțime până la zona VIP.

DSC_0047

Publicul a fost încântat de concert.

DSC_0070

 

De asemenea, solistul și chitariștii au învățat câteva expresii în limba română pe care le-au spus în repetate rânduri: ,,Bună seara, România!”, ,,Mulțumim!”, ,,Vă iubim!”. Un alt moment impresionant a fost acela în care solistul a luat steagul României pe care îl flutura unul dintre fani și l-a pus lângă tobe.

DSC_0118

La începutul concertului, unii tineri au stat pe margine. La scurt timp însă, toată lumea era în picioare dansând.

DSC_0123

Pe parcursul concertului, mai multe steaguri tricolore au fost fluturate de către public.

DSC_0130

DSC_0156

 

Trupa care combină într-o manieră inedită post-hardcore-ul cu muzica electronică, rockul alternativ si metalul a concertat pentru a treia oară în România pe scena principală a Electric Castle 2016. Aceștia au mai fost prezenți la București, în toamna anului trecut, pe 5 octombrie, în clubul Colectiv, dar și în anul 2013, în cadrul B’ESTFEST Summer Camp.

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.