Cu ocazia celebrării Sărbătorilor Pascale de către credincioşii ortodocşi în această săptămână, Filarmonica de Stat „Transilvania” invită melomanii la  Concertul pentru pian nr. 21 în Do major şi Recviemul de Wolfgang Amadeus Mozart, joi, 9 aprilie 2015, începând cu ora 19, la Colegiul Academic.

La pupitrul dirijoral  va fi maestrul Mika Eichenholz, un muzician suedez de talie internaţională, recunoscut atât pe marile scene europene, cât şi pe cele din America de Sud sau Africa de Sud. Alături de acesta, pe scena Filarmonicii se vor afla pianistul Răzvan Dragnea, cunoscut pentru repertoriul extrem de vast abordat, soprana Diana Ţugui, mezzosoprana Andrada Roşu, tenorul Tony Bardon şi baritonul Cristian Hodrea. Corul Filarmonicii va fi pregătit de către maestrul Cornel Groza.

9 aprilie mail mic

Repetiţia generală de joi, 9 aprilie, de la ora 10, de pe scena Colegiului Academic va lua forma unui concert educativ, special programat pentru publicul participant la „Săptămâna: Să ştii mai multe, să fii mai bun” din cadrul programului educaţional Şcoala Altfel. Intrarea la repetiţie este gratuită, în baza unei rezervări făcute în prealabil. Se anunţă un concert educativ cu sala plină, locurile rezervate până în prezent numără mai bine de 800 de elevi şi cadre didactice.

Biletele se pot cumpăra de la Agenţia de Bilete a Filarmonicii (Piaţa Lucian Blaga nr. 1-3, la parter în incinta Casei de Cultură a Studenţilor, Tel. 0264 43 00 60) conform programului: Luni & Miercuri 10 – 14, Marţi & Joi 12 – 18 şi Vineri 10 – 14 sau cu o oră înainte de concert, direct de la locaţia acestuia.

20 lei preţ întreg / concert

10 lei preţ redus (elevi, studenţi şi pensionari) / concert

În ziua concertului, Agenţia de bilete este deschisă în intervalul 10-14!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.