1 noiembrie 2014

Concert de excepţie James Blunt la Cluj FOTO/VIDEO

By In Esenţial

“Buna seara, mulţumesc, salut”, au fost primele cuvinte la apariţia pe scenă a artistului britanic James Blunt, ieri seară, în aplauze fanilor adunaţi  la Sala Polivalentă din Cluj în cadrul concertului care a făcut parte din turneul mondial The Moonlanding Tour 2014.

Peste 6000 de spectatori au venit să îl vadă peartistul britanic Aceştia au asistat la un show de calitate, cu un James Blunt în mare formă. Cel ai ieftin bilet a costat 125 de lei.

Jmes BUN

James Blunt la Cluj-foto stiridecluj.ro

Britanicul a făcut şi renumita baie de mulţime, plutind efectiv, purtat pe braţe de public, aşa cum puteţi vedea în filmarea de mai jos!

Majoritatea celor prezenţi au fost fani dedicaţi ai lui James Blunt aşa că mai toate piesele au fost cântate în întregime de fanii adunaţi la superba Sală Polivalentă.

James Blunt a reintrat la final pentru trei bisuri!

Cele mai fredonate melodii au fost celebrele hituri Goodbye my lover si You’re beatiful!

Nu cred ca a existat in Cluj un concert mai reusit ca cel al lui James Blunt! Nu stiu daca Sala Polivalenta a adus plusul care a lipsit la toate celelalte concerte organizate pana acum, dar concertul asta a fost superb! James Blunt a fost un excelent entertainer, lumea a cantat surprinzator de mult si de tare cu el, sunetul a fost perfect, live-ul a fost impecabil. S-a iesit din sala in mod civilizat in nici 5 minute. SINGURA nemulțumire a fost insistenta cu care domnisoarele din echipa organizatorilor ne bateau pe umar si ne spuneau: Va rugam nu mai filmati ! A da, si la fel de neplacut cred ca a fost momentul cand lumea din tribuna a coborat spre scena, taindu-le vizibilitatea celor de jos, de pe scaune!, a postat pe contul său de Facebook jurnalistul Cristina Beligăr, de la săptămânalul Transilvania Reporter, fan al artistului britanic.

 

Alte relatări de la concert aici

Concertul a fost organizat de DettraOrganization în cadrul festivalului TiMAF.

Galerie foto (fotografii de Cristina Beligăr şi Dan Bodea)


[

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.