Pe data de 10 decembrie, începând cu ora 19:00, Bogdan Ota și prietenii săi, violonistul Radu Cotoman și violoncelistul Emerich Ghercă vor susține spectacolul caritabil ”Artă pentru suflet” în sala de concerte Auditorium Maximum a Universității ”Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca.

Sensibilizați de inițiativa generoasă a Arhiepiscopiei Ortodoxe a Române a Vadului, Feleacului și Clujului, artiștii s-au decis să-și unească forțele pe scenă și să sprijine strângerea de fonduri pentru Centrul de Îngrijiri Paliative ”Sf. Nectarie”.  Mesajul lansat de artistul Bogdan Ota către publicul clujean accentuează ideea responsabilității individuale, sub deviza: ”Fiecare dintre noi poate schimba lumea”.

Alături de celebrul pianist și compozitor vor concerta Sofia Sălăjan și Alexandru Plăcintă, doi elevi geniali de la Liceul de Artă din Iași, care au avut o evoluție fabuloasă în străinătate, unde au câștigat premiul I la cele mai importante competiții internaționale de interpretare instrumentală (pian). Corul ”Psalmodia Transylvanica” va susține la finalul serii un recital de muzică religioasă și colinde, sub bagheta dirijorului Vasile Stanciu.

Banii adunați cu ocazia acestui concert vor face o mare diferență pentru persoanele care beneficiază de serviciile medicale și spirituale oferite în acest centru, aducându-le în suflet lumină, speranță și bucurie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.