14 iunie 2014

“Colateral”, ONE man show la REACTOR

By In Actualitate, Teatru

One man showul “Colateral” va avea loc duminică 15 iunie, de la ora 20.00, la Reactor, Str. Petofi Sandor 4.

Una dintre problemele generației tinere (și nu numai), este alegerea socializării virtuale în detrimentul comunicării adevărate, firești, față în față cu persoane reale. Textul lui Mihai Ignat abordează acest subiect cu foarte mult umor, arătând că în cele două lumi regulile de comunicare sunt diferite, iar încurcarea acestor reguli naște situații jenante.

Personajul interpretat de Cristian Iorga încearcă să își găsească o prietenă prin intermediul rețelelor de socializare, dar cum în mediul online nimeni nu e ceea ce pare a fi, ajunge să apeleze la un psiholog pentru a înțelege care este cauza întâmplărilor nefericite prin care trece.

afis Colateral, Oedip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Primul spectacol invitat la REACTOR de creație și experiment are mult umor, multe situații jenante și comice, multe incertitudini, în total patruzeci și cinci de minute de bună-dispoziție cu tânărul actor Cristian Iorga, laureat al Galei HOP, 2013 (Premiul Teatrului Național din Timișoara) si al Galei STAR Bacău, 2014 (cel mai bun one man show).

Spectacolul este realizat pe baza a două scrieri scurte ale dramaturgului Mihai Ignat: ”Colateral, Oedip” și ”Toate mi se-ntâmplă numai mie”.

Cristian Iorga a devenit actor ”cu acte” în 2013, când a absolvit secția de actorie a Universității de Arte din Târgu Mureș. Acum este actor la Teatrul de Nord Satu Mare, actor colaborator la Teatrul Naţional Târgu Mureş și la Teatrul Naţional Timișoara, dar și masterand al Universității de Arte din Târgu Mureș, Facultatea de Teatru în Limba Română, specializarea arta actorului.

 

 

Leave a Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

error: Conținutul este protejat!